ΠΟΛΟ

Επιβλητική νίκη με 27-10 στην πρεμιέρα για την Εθνική Εφήβων

Επιβλητική νίκη με 27-10 στην πρεμιέρα για την Εθνική Εφήβων

Με νίκη επί του Καναδά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις για το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων της Ποντγκόριτσα η Εθνική ομάδα, αφού επικράτησε με 27-10.Ήττα με 9-8 για την Εθνική Νέων γυναικών από την Ολλανδία.

Με εύκολη νίκη επί του Καναδά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις για το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων της Ποντγκόριτσα η Εθνική μας ομάδα, αφού επικράτησε με το επιβλητικό 27-10.

Οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου (σήμερα στον πάγκο κάθισε ο Νίκος Καραμάνης λόγω τιμωρίας του ομοσπονδιακού τεχνικού) συνάντησαν αντίσταση μόνο στο πρώτο ημίχρονο, όταν το σκορ έκλεισε στο 10-7, όμως στο δεύτερο μέρος του αγώνα ήταν καταιγιστικοί και με επιμέρους σκορ 17-3 (!) έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους. Πρώτος σκόρερ για την ελληνική ομάδα ήταν ο Νίκος Παπασηφάκης με 7 γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 6-4, 9-3, 8-0

Ήττα με 9-8 για την Εθνική Νέων γυναικών από την Ολλανδία

Εξάλλου, με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο καθιερωμένο διεθνές τουρνουά Πυθία Καπ η Εθνική ομάδα των νέων γυναικών. Στους αγώνες που γίνονται στον Άλιμο, η ομάδα του Στέφανου Λέανδρου έχασε στις λεπτομέρειες το παιχνίδι κόντρα στην Ολλανδία με 9-8, χάρη σε ένα γκολ της Γιάουστρα 0:50 πριν το τέλος. Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Ελευθερία Πλευρίτου με τέσσερα γκολ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Ελλάδα να παίρνει προβάδισμα με 1-0, όμως η Ολλανδία βρέθηκε μπροστά με 3-2 στην λήξη του πρώτου οκταλέπτου. Η ελληνική ομάδα βελτίωσε την άμυνα της στο δεύτερο οκτάλεπτο, στο οποίο δεν δέχθηκε γκολ και δύο τέρματα από την Ελευθερία Πλευρίτου και την Νικολέτα Ελευθεριάδου πήρε προβάδισμα με 4-3.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα, η Ολλανδία μπήκε και πάλι δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει τρεις φορές (4-4, 5-5, 6-6), χωρίς όμως να πάρει προβάδισμα στον αγώνα. Αυτό κατάφερε να το κάνει στο τελευταίο οκτάλεπτο, βρίσκοντας λύσεις επιθετικά. Τελικά έφτασε στην νίκη με 9-8, χάρη σε γκολ της Γιάουστρα 0:50 πριν την λήξη του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 0-2, 3-2, 3-2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ