ΠΟΛΟ

Επιστροφή χωρίς εκπλήξεις

Επιστροφή χωρίς εκπλήξεις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αγωνιστική δράση μετά από σχεδόν δύο μήνες είχαμε στην Α1 πόλο των ανδρών με τα φαβορί να συνεχίζουν επιστρέφουν με νίκες.

Μετά από 50 ημέρες είχαμε και πάλι αγώνα για την Α1 πόλο των ανδρών με τη διεξαγωγή της δέκατης αγωνιστικής. Στους έξι αγώνες δεν είχαμε κάποια έκπληξη και τα φαβορί συνέχισαν την πορεία τους με νίκες.

Επιστροφή χωρίς εκπλήξεις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

* Ένα από τα τέσσερα γκολ που πέτυχε ο Αλέξανδρος Γούνας

Με το μυαλό στην Γιαντράν

Ήταν το μεγάλο φαβορί ο Ολυμπιακός και με επίδειξη δύναμης, κυρίως στα δυο τελευταία οκτάλεπτο, επιβλήθηκε άνετα με 21-2 του Υδραϊκού στο κλειστό Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, με την οποία επαναρχίζει το πρωτάθλημα μετά τη διακοπή για το Ευρωπαϊκό του Βελιγραδίου.

Έτσι, οι ερυθρόλευκοι διατήρησαν το απόλυτο των νικών (10 στα 10) κι έκαναν ένα καλό "ζέσταμα" εν όψει του κρίσιμου ευρωπαϊκού αγώνα του για το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Γιάντραν Χέρτζεκ Νόβι την προσχεή Τετάρτη. Πέντε γκολ πέτυχε ο Φουντούλης, που επανήλθε μετά την απουσία του κυπέλλου, και από 4 οι Γούνας, Βλαχόπουλος, Κολόμβος.

Ολυμπιακός - Υδραϊκός 21-2

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-0, 7-1, 7-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάβιτς, Φουντούλης 5, Γούνας 4, Κολόμβος 4, Βλαχόπουλος 4, Μουρίκης 2, Γενηδουνιάς 2, Μυλωνάκης, Δελακάς, Σμιθ, Ποντικέας, Δερβίσης, Γαλανόπουλος.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ: Φλέγκας, Μπλάνης 1, Κοκκινάκης 1, Καϊάφας, Ποταμιανός, , Μαυρωτάς, Δανούρδης, Λουιζίδης, Αργυρόπουλος, Φώσκολος, Βλοντάκης, Λιαπάκης,Κονταξής, Στελάτος, Τσαχιλίδης.

Μέτρησε η εμπειρία

Το πάλεψαν όσο μπορούσαν στην έδρα τους τα νεαρά παιδιά του ΑΝΟ Γλυφάδας, αλλά ο ΝΟ Βουλιαγμένης ήταν σαφώς ανώτερος, πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και επιβλήθηκε τελικά με 10-5, στο κολυμβητήριο "Αντ. Δημητρόπουλος", για την 10η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Έτσι οι μπέμπηδες του ΝΟΒ παραμένουν στη δεύτερη θέση και στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού.

Στο φινάλε του αγώνα τα παιδιά του ΑΝΟΓ εκνευρίστηκαν με συνέπεια ο Μανώλης Πρέκας -σύμφωνα και με το φύλλο αγώνα- "στο 2.06 πριν από τη λήξη του αγώνα, γρονθοκόπησε αντίπαλο (σ.σ. τον Χρήστο Αφρουδάκη) και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, χωρίς αντικατάσταση, αφήνοντας την ομάδα του για το υπολοιπόμενο διάστημα με παίκτη λιγότερο (αποβολή για 4 λεπτά)".

ΑΝΟ Γλυφάδας - ΝΟ Βουλιαγμένης 5-10

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-4, 3-1, 1-3

ΑΝΟ Γλυφάδας: Γαβαλάς, Παπασηφάκης, Γιαννόπουλος, Πρέκας 2, Καζάζης, Κουλιεράκης, Παπούκας 1, Αλβέρτης, Χατζηγούλας, Παπαδόπουλος, Φωτόπουλος 2, Σουλτανίδης, Μαντής, Κοτσάφτης, Παπαναστασίου

ΝΟ Βουλιαγμένης: Τσαλκάνης, Βουλγαράκης, Δελαγραμμάτικας, Βελιώνιας, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης 1, Χρ. Αφρουδάκης 3, Ελμισιάν 1, Βικάλο 1, Καπότσης 2, Παπαδόγκωνας 1, Καλατζής, Ζερδεβάς, Παπαλουκάς, Καλής

Σταθερά τρίτος ο Εθνικός

Για ένα ημίχρονο συνάντησε αντίσταση ο Εθνικός από το Καλαμάκι. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν για δύο οκτάλεπτα να μείνουν κοντά στο σκορ με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 4-3 υπέρ των φιλοξενούμενων. Στη συνέχεια οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού βρήκαν λύσεις στην επίθεση και με πλουραλισμό στο σκοράρισμα κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με 12-7 που τους διατήρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

ΝΟ Καλαμακίου - Εθνικός 7-12

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 1-4, 3-4

ΝΟ Καλαμακίου: Πρωτονοτάριος, Λιοτσάκης 1, Μητρόπουλος 1, Σάντα 2, Δουδέσης 1, Κουρλιάφτης, Αναγνωστόπουλος, Καφετζόπουλος, Κατσαούνης, Ζ. Αφρουδάκης 2, Αλεβίζος, Χρ. Δερμιτζάκης, Μπελιάς, Μαμόγλου, Μπραζιτικός

Εθνικός: Τζωρτζάτος, Τζώρτζης 1, Θαλασσινός 1, Ν. Κόχειλας 1, Χατζηκυριακάκης 2, Χαραλαμπόπουλος 2, Χονδροκούκης 2, Φούτρης, Ξανθόπουλος, Μπεριστιάνος, Μπιλάλης, Αϊβαλιώτης, Βουνισέας.

Επιστροφή χωρίς εκπλήξεις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

* Όσα χρόνια και να περάσουν η τέχνη δεν ξεχνιέται για τον Γιώργο Αφρουδάκη

Με όπλο την άμυνα ο Παναθηναϊκός

Σε ρυθμούς ρελαντί και μάλλον πιο εύκολα απ' ό,τι δείχνει το τελικό σκορ, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Παλαιού Φαλήρου με 9-5 στην αναγκαστική του έδρα, στο κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ, για την 10η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και εδραιώνεται στην πρώτη τετράδα περιμένοντας και τον αγώνα του Εθνικού στο Καλαμάκι, που γίνεται αργά το απόγευμα.

Οι πράσινοι μπήκαν δυναμικά και, με καλή άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση, αλλά πρώτο σκόρερ τον Πρίμορατς, προηγήθηκαν με 6-1 και 8-3 και στο φινάλε χαλάρωσαν για να έρθει το τελικό 9-5.

Παναθηναϊκός - Παλαιό Φάληρο 9-5

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-1, 3-2, 1-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Καραμπέτσος, Καπετανάκης, Σαρτζετάκης, Καλογεράκος 1, Βιτέλας 1, Πρίμορατς 3, Κόνγουεϊ 1, Καρούντζος 1, Γ. Αφρουδάκης 1, Δ. Δερμιτζάκης 1, Τοράκης, Γαβαλάς, Καλομενίδης, Πανταζόπουλος, Πιτσιλαδής

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Καζάκος, Φλώρος, Γαρδίκας 1, Ξενάκης 1, Σιώνης, Θεοδωρόπουλος 1, Σπηλιωτόπουλος, Χαριτάκης 1, Αλεξίου, Φωκάς, Πέττας 1, Τσαγκάρης, Κατσαγούνος, Παναγούλης

Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ

Σαφώς καλύτερος ο ΠΑΟΚ και με τον φουνταριστό του Σολανάκη να σημειώνει 5 γκολ, πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών στην υδατοσφαίριση.

Οι Θεσσαλονικείς επιβλήθηκαν με 13-9 του ΓΣ Ηλιούπολης στην τυπική έδρα της αντιπάλου τους στο κολυμβητήριο του Αλίμου και παραμένουν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Ηλιούπολη - ΠΑΟΚ 9-13

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-3, 3-4, 1-3

Ηλιούπολη: Εκιντζόγλου, Καστανάκης 2, Κοντονής 2, Γεωργιάδης, Λύκαρης, Φαναριώτογλου 1, Πετρόχειλος, Λάζαρης 1, Ζώρζος 2, Αθυμαρίτης, Κολυβάς 1, Δήμου, Σαλτερής, Ζαφειρούλης, Χρυσανθακόπουλος

ΠΑΟΚ: Φοροτζίδης, Προσινικλής, Μιτελούδης, Χρ. Κουτσιαλής 2, Γ. Κόχειλας 2, Νικολαΐδης, Παπαποστόλου 2, Τσολακούδης, Δημητριάδης, Θωμάκος, Μαζοκοπάκης 1, Σολανάκης 5, Κεχαγιάς, Τζελάτης 1, Μουρατίδης

Έπιασε τον Υδραϊκό η Χίος

Με "καταιγισμό πυρών" στα τρία πρώτα οκτάλεπτα, πέρασε νικηφόρα από το κολυμβητήριο Πεπανός της Πάτρας ο ΝΟ Χίου, που επιβλήθηκε με 10-4 της ουραγού ΝΕΠ και ανεβαίνει συνεχώς στη βαθμολογία, ενώ οι Πατρινοί περιέρχονται σε όλο και πιο δύσκολη θέση.

ΝΕ Πατρών - ΝΟ Χίου 4-10

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-5, 0-3, 3-0.

ΝΕ Πατρών: Παλληκάρης, Κανελλόπουλος, Καρακατσάνης 1, Τουλγαρίδης 2, Βέκκος, Καλιοράκης, Σπ. Καλούδης, Παπάκος 1, Καρράς, Κάτρας, Ιωαννίδης, Λιβαθηνός, Απ. Καλούδης

ΝΟ Χίου: Γαλανίδης, Μιμίδης 1, Παττακός, Τεσάνοβιτς 2, Καλαργυρός, Ν. Καρακάσης 4, Κανδιόγλου 1, Γκιουβέτσης, Γκιάλης, Γ. Φουντούλης, Ν. Μέλλος, Ντούλος 2, Αρ. Μέλλος, Μένης, Φουστούκος

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Παναθηναϊκός - Παλαιό Φάληρο 9-5

Ολυμπιακός - Υδραϊκός 21-2

ΝΕ Πατρών - ΝΟ Χίου 4-10

ΑΝΟ Γλυφάδας - ΝΟ Βουλιαγμένης 5-10

Ηλιούπολη - ΠΑΟΚ 9-13

ΝΟ Καλαμακίου - Εθνικός 7-12

Η Βαθμολογία

Ομάδα / Βαθμοί / Γκολ

1. Ολυμπιακός / 30 / 192-32

2 ΝΟ Βουλιαγμένης / 25 / 86-61

3. Εθνικός / 22 / 82-70

4. Παναθηναϊκός / 21 / 106-61

5. ΠΑΟΚ / 19 / 96-85

6. Υδραϊκός / 14 / 84-79

7. ΝΟ Χίου / 14 / 68-84

8. ΑΝΟ Γλυφάδας / 12 / 87-96

9. Παλαιό Φάληρο / 9 / 74-98

10. ΝΟ Καλαμακίου / 4 / 62-116

11. Ηλιούπολη / 3 / 49-117

12. ΝΕ Πατρών / 1 / 54-124

Επόμενη αγωνιστική

Υδραϊκός – ΝΟ Καλαμακίου

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

ΝΟ Χίου – ΓΣ Ηλιούπολης

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΝΕ Πατρών

Παλαιό Φάληρο – ΑΝΟ Γλυφάδας

Εθνικός Πειραιά – Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ