ΠΟΛΟ

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Γούνας!

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Γούνας!

Τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό υπέγραψε ο Αλέξανδρος Γούνας, ο οποίος μετά την ιταλική εμπειρία του στην Σαβόνα, αποφάσισε να επιστρέψει για λογαριασμό των πρωταθλητών Ελλάδας.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και πάλι ο Αλέξανδρος Γούνας. Έπειτα από μια σεζόν στην Ιταλία με την φανέλα της Σαβόνα, ο διεθνής πολίστας αποφάσισε να επαναπατριστεί εκ νέου για λογαριασμό των πρωταθλητών Ελλάδας, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο ίδιος εξέφρασε την χαρά του για το γεγονός ότι θα φορέσει και πάλι το σκουφάκι του Ολυμπιακού στις πρώτες του δηλώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Γούνα. Ο διεθνής πολίστας υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Στις δηλώσεις του στο osfp.gr ο Αλέξανδρος Γούνας τόνισε τα εξής:

«Μετά την ωραία εμπειρία που είχα ένα χρόνο στην Ιταλία επιστρέφω πίσω σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Ελπίζω να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την επιστροφή. Πιστεύω ότι έχουμε όλα τα φόντα για σπουδαίες επιτυχίες τη νέα σεζόν. Η ομάδα έχει δείξει ότι βρίσκεται σε πολύ ανταγωνιστικό και υψηλό επίπεδο, όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ