ΠΟΛΟ

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Δερβίσης

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Δερβίσης

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή πολίστα, Γιώργου Δερβίση, ο οποίος επέστρεψε στους "ερυθρολεύκους" ύστερα μία σεζόν στην Ιταλία και την Ποζίλιπο.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι κι επίσημα ο Γιώργος Δερβίσης. Ο διεθνής πολίστας, όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr πριν από μερικές ημέρες, αποφάσισε να επιστρέψει στους "ερυθρολεύκους" ύστερα από μία επιτυχία σεζόν στην Ιταλία με τη φανέλα της Ποζίλιπο. Ο 23χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με τους Πειραιώτες.

Η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Δερβίση. Ο διεθνής πολίστας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας με τον σύλλογο μας.

Στις δηλώσεις του στο osfp.gr ο Γιώργος Δερβίσης τόνισε τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που ήμουν τόσα χρόνια και ελπίζω να βοηθήσω όσο μπορώ. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξαναβρώ τους παλιούς μου συμπαίκτες και που επιστρέφω σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Θα κάνουμε προπονήσεις σε πολύ υψηλό επίπεδο και έχουμε πολύ υψηλούς στόχους για την επόμενη χρονιά. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την Ποζίλιπο για την συνεργασία που είχαμε την προηγούμενη σεζόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ