ΠΟΛΟ

Επέστρεψε στον ΝΟΠ ο Μπιτσάκος

Επέστρεψε στον ΝΟΠ ο Μπιτσάκος
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Μπιτσάκος θα φορέσει και πάλι το σκουφάκι του ΝΟ Πατρών μετά από δέκα χρόνια. Παρέμειναν στην ομάδα Κανελλόπουλος και Ορφανός.

Συνέδεσε το όνομα του όσο λίγοι με τις μεγάλες επιτυχίες του ΝΟ Πατρών. Δίχως αμφιβολία οι κορυφαίες του στιγμές ήταν η πορεία μέχρι τον τελικό του Λεν Τρόφι το 1999 και η κατάκτηση του Κυπέλλου το 1995.

Φέτος μετά από δέκα χρόνια από την τελευταία φορά που φόρεσε το σκουφάκι του ΝΟΠ, ο Δημήτρης Μπιτσάκος επιστρέφει με στόχο να βοηθήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2.

Πέρσι απέδειξε πω ακόμα και 43 του μπορεί να σταθεί στην Α1 αφού η ποιότητα του είναι τέτοια που κάνει ακόμα και τώρα τη διαφορά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: " Μετά την επιτυχημένη χρονιά στην Α1 με τον Υδραϊκό, επιστρέφει στις τάξεις του Ναυτικού Ομίλου Πατρών ο Δημήτρης Μπιτσάκος ως παίκτης προκειμένου να ενισχύσει την αντρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ομίλου στην προσπάθειά της να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Ο πολύπειρος παίκτης και τεχνικός, θα ενταχθεί στην αντρική ομάδα στη θέση του φουνταριστού και με την αγωνιστικότητα, ταλέντο και τεράστια εμπειρία του αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς και παράδειγμα για όλους.

Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών καλωσορίζει ξανά στην οικογένεια του, έναν από τους σημαντικότερους παίχτες που έχει αναδείξει και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του".

Παρέμειναν Κανελλόπουλος και Ορφανός;

Πέρα από την επιστροφή του Δημήτρη Μπιτσάκου ο ΝΟΠ ανακοίνωσε δύο παραμονές. Οι Κανελλόπουλος και Ορφανός θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ομάδα της Πάτρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την παραμονή στην ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης των δύο πολύπειρων αθλητών του, του αρχηγού της ομάδας Β. Κανελλόπουλου και του σπουδαίου τερματοφύλακα Π. Ορφανού.

Οι δυο σημαντικοί αθλητές που αποτελούν διαχρονικά τον κορμό της ομάδας, και έχουν ταυτιστεί με την εικόνα και παρουσία του Ομίλου ομάδας στους αγώνες υδατοσφαίρισης έχουν δείξει ότι ο ΝΟΠ είναι και παραμένει στην καρδιά τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ