ΠΟΛΟ

Άσχημα επεισόδια στο Ποσειδώνιο

Άσχημα επεισόδια στο Ποσειδώνιο

Ολοκληρώθηκε η Β' Φάση της Β' Εθνικής κατηγορίας ανδρών με τους Απόλλο, Ηρακλή, Λάρισα, ΚΟΠΙ, Απόλλωνα Σμύρνης και Περιστέρι να παίρνουν την πρόκριση για το Final Six. Δεν έλειψαν και οι άσχημες στιγμές στο πλαίσιο των play off (VIDEO).

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 12/7 η Β' Φάση της Β' Εθνικής κατηγορίας ανδρών με τους Απόλλο, Ηρακλή, Λάρισα, ΚΟΠΙ, Απόλλωνα Σμύρνης και Περιστέρι να παίρνουν την πρόκριση για το Final Six (τελική Φάση) που θα διεξαχθεί από τις 24 ως τις 26 Ιουλίου.

Δυστυχώς δεν έλειψαν και οι άσχημες στιγμές στο πλαίσιο των play off αφού στο ντέρμπι κορυφής του Ομίλου Θεσσαλονίκης, ο αρχηγός του Ηρακλή Θάνος Γκαγκασούλης δέχθηκε αντιαθλητικό χτύπημα από τον Θόδωρο Ζαρκαντά του Απόλλο με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και να μεταφερθεί ο παίκτης του "Γηραιού" στο νοσοκομείο.

Όσον αφορά στα play out, o ιστορικός Άρης Θεσσαλονίκης υποβιβάστηκε στη Γ' Εθνική (βρέθηκε στην τελευταία θέση του Ομίλου Θεσσαλονίκης), ενώ από τον Όμιλο Αττικής των play out υποβιβάστηκε ο ΟΠΑΘΑ. Στη Γ' Εθνική έχουν υποβιβαστεί ήδη, επειδή αποχώρησαν από το πρωτάθλημα της Β' και οι Ναυσίθοος και ΝΟ Αργοστολίου.

Η κλήρωση της τελικής φάσης θα γίνει την Τετάρτη 15/7 στις 13.00 στα γραφεία της ΚΟΕ. Εκέι θα οριστεί και η έδρα του Final Six.

Τα αποτελέσματα της Β' Φάσης και οι βαθμολογίες:

Όμιλοι ανόδου (play off):

Όμιλος Θεσσαλονίκης (Ποσειδώνιο κολυμβητήριο):

Την πρωτιά στον Όμιλο της Θεσσαλονίκης κατέκτησε ο Απόλλο που νίκησε στο ματς κορυφής της πρεμιέρας με 11-8 τον Ηρακλή. Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη και περιείχε στιγμές έντασης με αποκορύφωμα τη φάση στο τρίτο οκτάλεπτο. Ενώ ο Απόλλο προηγείτο με 5-4 ο Θόδωρος Ζαρκαντάς χτύπησε τον αρχηγό του Ηρακλή Θάνο Γκαγκασούλη ο οποίος αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο με απώλεια μνήμης, όπου του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και παρέμεινε κλινήρης για προληπτικούς λόγους.

Ακόμα δεν υπάρχει πληροφόρηση για πιθανότητα τιμωρίας του αθλητή της ομάδας του Απόλλο, η οποία κατά πολλούς αποτελεί το φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια οι δύο ομάδες σημείωσαν άνετες νίκες και πήραν αμφότερες την πρόκριση στο Final Six.

Δείτε εδώ το χτύπημα του Ζαρκαντά στον Γκαγκασούλη:

Αποτελέσματα:

Πανσερραϊκός- ΧΑΝΘ 17-13, ΑΣ Απόλλο- Ηρακλής 11-8, Ηρακλής - Πανσερραϊκός 20-10, ΟΕΑΝΑΒ - ΑΣ Απόλλο 2-18, ΧΑΝΘ - Ηρακλής 4-18, Πανσερραϊκός - ΟΕΑΝΑΒ 10-17, ΟΕΑΝΑΒ - ΧΑΝΘ 13-8, ΑΣ Απόλλο - Πανσερραϊκός 5-0 χωρίς αγώνα (δεν κατέβηκε ο Πανσερραϊκός ο οποίος μηδενίζεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι και του αφαιρείται ένας βαθμός).

Η βαθμολογία:

1. ΑΣ Απόλλο 12

2. Ηρακλής 9

.....................................................

3. ΟΕΑΝΑΒ 6

4. Πανσερραϊκός 2

5. ΧΑΝΘ 0

*** Ο Πανσερραϊκός έχει έναν μηδενισμό και -1 βαθμό.

Όμιλος Αττικής (Κολυμβητήριο Περιστερίου):

Ο Απόλλων Σμύρνης έκανε επίδειξη δύναμης στο κολυμβητήριο του Περιστερίου όπου πραγματοποίησε πολύ άνετα το "4 στα 4" και πέρασε ως πρώτος στον Όμιλο. Τον ακολούθησε η πολύ καλή ομάδα του Περιστερίου που ουσιαστικά πήρε το δεύτερο εισιτήριο από τον Νηρέα Χαλανδρίου τον οποίο νίκησε στην πρώτη αγωνιστική.

Αποτελέσματα:

ΑΟ Καστέλλας- Απόλλων Σμύρνης 7-17, ΓΣ Περιστερίου- Νηρέας Χαλανδρίου 7-4, Νηρέας Χαλανδρίου - ΑΟ Καστέλλας 16-7, ΝΟ Αγ. Νικολάου - ΓΣ Περιστερίου 3-17, Απόλλων Σμύρνης - Νηρέας Χαλανδρίου 12-3, ΑΟ Καστέλλας - ΝΟ Αγ. Νικολάου 11-9, ΝΟ Αγ. Νικολάου - Απόλλων Σμύρνης 1-17, ΓΣ Περιστερίου - ΑΟ Καστέλλας 13-5, Νηρέας Χαλανδρίου - ΝΟ Αγ. Νικολάου 18-2, Απόλλων Σμύρνης - ΓΣ Περιστερίου 7-3.

Η βαθμολογία:

1. Απόλλων Σμύρνης 12

2. ΓΣ Περιστερίου 9

.....................................................

3. Νηρέας Χαλανδρίου 6

4. ΑΟ Καστέλλας 3

5. ΝΟ Αγ. Νικολάου 0

Όμιλος Λάρισας:

Στη Λάρισα η τοπική ομάδα με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς (και μία στα χαρτιά απέναντι στο Ναύπλιο) πήρε άνετα την πρόκριση στην τελική φάση. Εκεί θα την ακολουθήσει και ο Ποσειδώνας Ιλισίων ο οποίος προκρίθηκε νικώντας τον Νηρέα Πατρών και το Ναύπλιο.

Αποτελέσματα:

ΝΟ Λάρισας- ΝΟ Ναυπλίου 5-0 α.α (δε κατέβηκε να αγωνιστεί η ομάδα του ΝΟ Ναυπλίου), Νηρέας Πατρών- ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων 8-10, Νηρέας Πατρών - ΝΟ Ναυπλίου 8-10, ΝΟ Λάρισας - ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων 5-4, ΝΟ Λάρισας - Νηρέας Πατρών 14-10, ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων - ΝΟ Ναυπλίου 12-3.

Η βαθμολογία:

1. ΝΟ Λάρισας 9

2. ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων 6

..................................................

3. ΝΟ Ναυπλίου 2

4. Νηρέας Πατρών 0

*** Ο ΝΟ Ναυπλίου έχει έναν μηδενισμό και -1 βαθμό.

Όμιλοι καθόδου (play out):

Όμιλος Αττικής (Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου):

Αποτελέσματα:

ΟΠΑΘΑ - ΑΟ Βετεράνοι 6-9, ΑΕ Χαϊδαρίου - ΑΟ Πετρούπολης 10-6, ΟΠΑΘΑ - ΑΟ Πετρούπολης 5-9, ΑΕ Χαϊδαρίου - ΑΟ Βετεράνοι 10-7, ΑΕ Χαϊδαρίου - ΟΠΑΘΑ (δεν έγινε επειδή δεν υπήρξε γιατρός), ΑΟ Βετεράνοι - ΑΟ Πετρούπολης 8-10.

1. ΑΕ Χαϊδαρίου 6 (2 αγ.)

2. ΑΟ Πετρούπολης 6 (3 αγ.)

3. ΑΟ Βετεράνοι 3 (3 αγ.)

........................................................

4. ΟΠΑΘΑ 0 (2 αγ.)

*** Εκκρεμεί ο αγώνας ΑΕ Χαϊδαρίου - ΟΠΑΘΑ.

Όμιλος Θεσσαλονίκης (Ποσειδώνιο κολυμβητήριο):

Αποτελέσματα:

ΑΠΣ Οξυγόνο - Άρης 8-8, ΝΟ Καβάλας - Νίκη Βόλου 10-17, ΑΠΣ Οξυγόνο - Νίκη Βόλου 5-13, ΝΟ Καβάλας - Άρης 9-7, ΝΟ Καβάλας - ΑΠΣ Οξυγόνο 6-15, Άρης - Νίκη Βόλου 11-16.

Η βαθμολογία:

1. Νίκη Βόλου 9

2. ΑΠΣ Οξυγόνο 4

3. ΝΟ Καβάλας 3

......................................................

4. Άρης 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ