ΠΟΛΟ

ΕΟΕ: "Καθαρά τα νερά στο Ζάππειο"

ΕΟΕ: "Καθαρά τα νερά στο Ζάππειο"

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πήρε θέση για τα όσα ακούστηκαν για την κατάσταση των νερών στην πισίνα του Ζαππείου και τόνισε πως αυτά είναι απόλυτα καθαρά. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το γαϊτανάκι των ανακοινώσεων συνεχίζεται με φόντο τις συνθήκες προπόνησης της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών. Η αρχή έγινε στη συνέντευξη Τύπου της ΚΟΕ όπου οι διεθνείς κατήγγειλαν ότι η κατάσταση στο κολυμβητήριο ήταν τραγική.

Στη συνέχεια απάντησε το Υφυπουργείο Αθλητισμού πετώντας το μπαλάκι στις προηγούμενες διοίκησης. Σειρά τώρα πήρε η ΕΟΕ η οποία τονίζει με ανακοίνωσή της ότι τα νερά του κολυμβητηρίου είναι καθαρά.

Συγκεκριμένα επισημαίνει ότι η στο κολυμβητήριο έχουν γίνει δύο έλεγχοι οι οποίοι ήταν αρνητικοί. Παράλληλα, έδωσε στη δημοσιότητα και τα έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας περί μη καθαρότητας των νερών στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο του Ζαππείου, το οποίο ανήκει στην ΕΟΕ, γνωστοποιεί ότι το νερό της πισίνας έχει δοθεί για ανάλυση στο Γενικό Χημείο του Κράτους δύο φορές το τελευταίο διάστημα, στις 31 Μαΐου και στις 23 Ιουνίου. Και τις δύο φορές τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά για μόλυνση, δείχνοντας ότι το νερό είναι απολύτως καθαρό, όπως φαίνεται και στα έγγραφα που δημοσιοποιούμε.

Επίσης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατάει ανοιχτό το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο το οποίο έχει ιδιαίτερα υψηλό κόστος λειτουργίας, λόγω της παλαιότητάς του και το διαθέτει δωρεάν για προπονήσεις στις Εθνικές ομάδες πόλο και στα κολυμβητικά κλιμάκια".

Δείτε τα σχετικά έγγραφα:

ΕΟΕ: "Καθαρά τα νερά στο Ζάππειο"
ΕΟΕ: "Καθαρά τα νερά στο Ζάππειο"

* Η φωτογραφία είναι αρχείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ