ΠΟΛΟ

Εννιάσφαιρη Ασημάκη!

Εννιάσφαιρη Ασημάκη!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τα εννιά γκολ της Ασημάκη στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ρεθύμνου με 19-6 να ξεχωρίζουν διεξήχθη η 3η αγωνιστική της Α1 πόλο των Γυναικών. Όλα τα αποτελέσματα.

Δίχως να αλλάξει κάτι στις πρώτες θέσεις των δύο ομίλων συνεχίστηκε η Α1 πόλο των γυναικών. Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα και ΝΕ Πατρών συνέχισαν με νίκες την πορεία τους και δύσκολα θα χάσουν τις πρώτες δύο θέσεις των ομίλων. Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε στα παιχνίδια.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες στην Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών σημείωσε η ομάδα του Ολυμπιακού, αφού επιβλήθηκε με 19-6 στο Ηράκλειο του ΝΟ Ρεθύμνου. Η διαφορά στο παιχνίδι άνοιξε από την αρχή και οι πρωταθλήτριες Ελλάδας επέβαλαν τον ρυθμό τους φτάνοντας σε μια εύκολη επικράτηση.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Αλεξάνδρα Ασημάκη που σημείωσε εννέα γκολ. Από την άλλη για την ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη τρία γκολ σημείωσε η Μαυρέλλου.

Επιστροφή στις νίκες για τον ΝΟΒ που επιβλήθηκε με 18-7 του Εθνικού στον Πειραιά. Οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκα με 8-1 στην λήξη της πρώτης περιόδου. Στην συνέχεια όλες οι παίκτριες των δύο ομάδων είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Η Βουλιαγμένη πήγε προηγούμενη με 12-2 στο ημίχρονο, όμως ο Εθνικός αντέδρασε και μείωσε σε 13-5 στην λήξη του τρίτου οκταλέπτου.

Το 18-7 ήταν το σκορ που σφράγισε τις προσπάθειες των παικτριών των δύο ομάδων. Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Χριστίνα Τσουκαλά με 4 γκολ, ενώ ακολούθησαν οι συμπαίκτριές της Βασιλική Διαμαντοπούλου και Τίνα Κοντογιάννη με 3 γκολ, καθώς και η Νόρμα Φραγκιουδάκη του Εθνικού.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΝΟ Ρεθύμνου - Ολυμπιακός 6-19

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 4-7, 0-2, 2-6

ΝΟ Ρεθύμνου (Φιτσανάκης): Μαυρέλλου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σολανάκη 2

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Ελ. Πλευρίτου 1, Ελευθεριάδου 1, Σώρα 1, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 9, Έμολο 1, Β. Πλευρίτου 2, Σταματοπούλου 1

Εθνικός - ΝΟ Βουλιαγμένης 7-18

Τα οκτάλεπτα: 1-8, 1-4, 3-1, 2-5

Εθνικός (Τσόκας): Βάσιλα 1, Αποστολίδου 1, Μπίσμπα 1, Φραγκιουδάκη 3, Γκούζουλα 1

ΝΟ Βουλιαγμένης (Καμμένου): Τσουκαλά 4, Χυδηριώτη 1, Πρωτοπαπά 1, Ξενάκη 2, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου 3, Σελετοπούλου 2, Κοντογιάννη 3

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΝΟ Ρεθύμνου - Ολυμπιακός 6-19

Εθνικός - ΝΟ Βουλιαγμένης 7-18

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 9

2. ΝΟ Βουλιαγμένης 6

3. Εθνικός 3

4. ΝΟ Ρεθύμνου 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 12/11

ΝΟ Ρεθύμνου- ΝΟ Βουλιαγμένης

Ολυμπιακός – Εθνικός

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Προελαύνει η Γλυφάδα, σπουδαία νίκη η ΝΕΠ

Την τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στον Β' Όμιλο της Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών σημείωσε ο ΑΝΟ Γλυφάδας, που επιβλήθηκε με του Ηλυσιακού. Η ομάδα του Τάσου Πιρπιρή έκανε μεγάλο βήμα για την κατάληψη της μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων, αφού της αρκεί μία νίκη στους επόμενους τρεις αγώνες της Α' Φάσης.

Αυτήν ήταν η τρίτη ήττα για τον Ηλυσιακό. Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Ελένη Ελληνιάδη που σημείωσε τέσσερα γκολ.

Πολύ μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη σημείωσε η ομάδα της ΝΕ Πατρών, αφού επιβλήθηκε με 11-7 του Τρίτωνα Αμαρουσίου στο κολυμβητήριο των Βορείων Προαστίων και έγινε φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του Β' Ομίλου της Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου πραγματοποίησε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα που την οδήγησε στην νίκη, αφού στο πρώτο μισό του αγώνα οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με 5-5.

Μεγάλες πρωταγωνίστριες για την ομάδα της Αχαΐας η Σοφία Μανέτα και η Κωνσταντίνα Κουτέλη που σημείωσαν από πέντε γκολ. Πρώτες σκόρερ για την ομάδα του Τρίτωνα Αμαρουσίου ήταν η Μπαλωμενάκη και η Χατζηκυριακάκη με δύο.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΑΝΟ Γλυφάδας - Ηλυσιακός 15-7

Τα Οκτάλεπτα: 4-2, 4-1, 3-3, 4-1

ΑΝΟ Γλυφάδας (Πιρπιρής): Ελληνιάδη 4, Ε. Λούδη 2, Γρηγοροπούλου 1, Αν. Παπαναστασίου 2, Μαμόγλου 3, Κολτσίδα 1, Δ. Παπαναστασίου 2

Ηλυσιακός (Γαρελίδης): Σαμαρά 2, Χαραλαμπίδου 2, Παντελίδου 1, Γρηγοριάδη 1

Τρίτων Αμαρουσίου - ΝΕ Πατρών 7-11

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-2, 1-3, 1-3

Τρίτων Αμαρουσίου (Ιντζές): Τζελέπη 1, Μπαλωμενάκη 2, Χατζηκυριακάκη 2, Δημητροκάλη 1, Κούζουνα 1

ΝΕ Πατρών (Μπιτσάκος): Ευδ. Τσιμάρα 1, Σ. Μανέτα 5, Κουτέλη 5

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τρίτων Αμαρουσίου – ΝΕ Πατρών 7-11

ΑΝΟ Γλυφάδας – Ηλυσιακός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΝΟ Γλυφάδας 9

2. ΝΕ Πατρών 6

3. Τρίτων Αμαρουσίου 3

4. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 12/11

Τρίτων Αμαρουσίου – Ηλυσιακός

ΝΕ Πατρών – ΑΝΟ Γλυφάδας

Photo credits: Action images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ