ΠΟΛΟ

Έμεινε τρία οκτάλεπτα χωρίς γκολ η Βουλιαγμένη

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΠΟΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΠΟΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός κράτησε για τρία οκτάλεπτα χωρίς γκολ τη Βουλιαγμένη, ενώ για να σκοράρει ο ΝΟΒ το πρώτο του τέρμα χρειάστηκαν 16 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα.

Ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση του τίτλου είναι ο Ολυμπιακός. Οι παίκτες του Βλάχου επιβλήθηκαν με 8-3 επί της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού και χρειάζονται μία ακόμα για να πανηγυρίσουν το έκτο διαδοχικό πρωτάθλημα τους.

Στον τελικό εκείνο που έπαιξε κυρίαρχο ρόλο ήταν οι άμυνες των δύο ομάδων και ειδικά εκείνη του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να κρατήσουν χωρίς γκολ για τρία οκτάλεπτα τη Βουλιαγμένη, ενώ για να σκοράρει ο ΝΟΒ το πρώτο του τέρμα στο ματς πέρασαν 16 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι παίκτες του Λούδη δεν σκόραραν καθόλου στα πρώτα δύο οκτάλεπτα, με τον Χρήστο Αφρουδάκη να σκοράρει 40'' μετά την έναρξη της τρίτης περιόδου. Μετά ακολούθησαν τα τέρματα από τους Γκιουβέτση και Καπετανάκη αμφότερα στο τρίτο οκτάλεπτο, ενώ οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πετύχουν κανένα τέρμα στην τελευταία περίοδο του ματς.

Εξίσου καλή ήταν όμως και η επίδοση της Βουλιαγμένης. Οι παίκτες του ΝΟΒ κράτησαν χωρίς γκολ τον Ολυμπιακό για σχεδόν 13 λεπτά! Παράλληλα, κράτησαν χαμηλά τους ερυθρόλευκους στον παίκτη παραπάνω που είχαν 2/7.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ