ΠΟΛΟ

Έμεινε όρθιος ο Ολυμπιακός στο Κίρισι, 10-10 με την Κίνεφ

LEN EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÔÏÂÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
LEN EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÔÏÂÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού πήρε 10-10 στο Κίρισι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Κίνεφ, έχοντας πλέον το πάνω χέρι για πρόκριση στο Final-4 της Euroleague. Πέντε γκολ σημείωσε η Ασημάκη.

Τον πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός για πρόκριση στο Final4- της Euroleague των γυναικών. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη ήρθε ισόπαλη 10-10 με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Κίνεφ Κίρισι, στη Ρωσία και στον Πειραιά στις 16 Μαρτίου καλείται να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ. Προς το τέλος, ο Ολυμπιακός απέκτησε προβάδισμα δύο γκολ (9-7), αλλά οι γηπεδούχες κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση, προηγήθηκαν 10-9 και τελικά οι "ερυθρόλευκες" ισοφάρισαν σε 10-10 με την Ασημάκη.

Πέντε γκολ για τον Ολυμπιακό σημείωσε η Αλεξάνδρα Ασημάκη, δύο η Μόνικα Καταρίνα Εγκενς και από ένα η Τζούλια Ενρίκα Εμολό, Ελευθερία Πλευρίτου και Χριστίνα Τσουκαλά.

Τρία γκολ πέτυχε η Ντιατσένκο για την Κίνεφ και από δυο οι Προκοφίεβα και Ρίζκοβα. Τα άλλα τέρματα πέτυχαν οι Κρίμερ, Σιμάνοβιτς και Ιβάνοβα.

Οκτάλεπτα: 2-0, 2-4, 3-5, 3-1

Κίνεφ Κίρισι (Αλεξάντρ Καμπάνοφ): Καρνάουχ, Ζούμπκοβα, Προκοφίεβα 2, Σιμάνοβιτς 1, Ντιατσένκο 3, Κρίμερ 1, Καμζάεβα, Κιρίλτσεβα, Ιακούσεβα, Σομπόλεβα, Ιβάνοβα 2, Ρίζκοβα 1, Σμίκοβα.

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε., Έγκενς 2, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 5, Πλευρίτου Μ. 1, Έμολο 1, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ