ΠΟΛΟ

Ελλάδα - Ρωσία 12-6

Ελλάδα - Ρωσία 12-6
INTIME SPORTS

Η Εθνική μας ομάδα πόλο Ανδρών πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στη Ρωσία και την διέλυσε με 12-6, φτάνοντας τις δυο νίκες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Μια Εθνική να έχεις χίλια μάτια να την βλέπεις, έκανε πάρτι στην πισίνα και διέλυσε τη Ρωσία για την 3η αγωνιστική του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης. Οι παίκτες του Σάκη Κεχαγιά ήταν ανώτεροι καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δεν συνάντησαν καμία αντίσταση, φτάνοντας τις δυο νίκες στην διοργάνωση και βάζοντας πλώρη για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπήκε με το... καλημέρα σε θέση οδηγού και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έχασε την πρωτοπορία στο σκορ, έχοντας τους Ρώσους σε θέση να κυνηγούν από το ξεκίνημα.

Με πολύ καλά ποσοστά στον παίκτη παραπάνω και με την άμυνα να δίνει ρεσιτάλ, η Ελλάδα προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και άρχισαν να μπαίνουν οι βάσεις για την επικείμενη νίκη.

Η δεύτερη περίοδος ήταν μοιρασμένη (3-3), αλλά σε κάθε περίπτωση με κέρδος για την Εθνική μας που διατηρούσε το +2 στο σκορ και είχε το πλεονέκτημα για τη νίκη. Απλά έπρεπε να συνεχίσει στην ίδια πεπατημένη και στα επόμενα δυο οκτάλεπτα...

Η τρίτη περίοδος ήταν κλειστή (1-1), κυριάρχησαν οι άμυνες και οι δυο τερματοφύλακες, δίχως να αλλάξει κάτι επί της ουσίας και μπήκαμε στην τέταρτη και τελευταία, όπου η ομάδα του Σάκη Κεχαγιά ήταν εκπληκτική, πετυχαίνοντας πέντε γκολ έναντι ενός της Ρωσίας και αυτό στο φινάλε, με το 12-6 να φαντάζει δίκαιο και να σφραγίζει τις προσπάθειες των δυο ομάδων στην πισίνα.

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από το Μαυροβούνιο, η Ελλάδα νίκησε κατά σειρά τη Γεωργία και τη Ρωσία, δείχνοντας ότι έχει όλα τα φόντα να βρεθεί στην πρώτη τριάδα και να συνεχίσει στην διοργάνωση.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-3, 1-1, 5-1

Ελλάδα: Βλαχόπουλος, Μουρίκης (3), Κολόμβος (2), Δελακάς, Γούνας (2), Μυλωνάκης (2), Φουντούλης

Ρωσία: Κόλοντ, Σούτσκοφ, Στεπάνιουκ (4)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ