ΠΟΛΟ

Ελλάδα - Ρουμανία 15-8

Ελλάδα - Ρουμανία 15-8
INTIME SPORTS

Χωρίς να δυσκολευτεί και παίζοντας εξαιρετική άμυνα η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών επιβλήθηκε με 15-8 επί της Ρουμανίας στην πρεμιέρα των προκριματικών για το World League.

Με νίκη ξεκίνησε την πορεία της η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών την προσπάθειά της στα προκριματικά του World League. Η αντιπροσωπευτική μας ομάδα επιβλήθηκε με χαρακτηριστική ευκολία με 15-8 επί των Ρουμάνων στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο οι παίκτες του Κεχαγιά με όπλο τους την εξαιρετική τους άμυνα και έχοντας αρκετές λύσεις στην επίθεση κατάφεραν να χτίσουν μία διαφορά την οποία όσο περνούσε η ώρα μεγάλωναν.

Φουντούλης και Βλαχόπουλος είχαν μία άτυπη μονομαχία για τον πρώτο σκόρερ με τους Ρουμάνους να μην μπορούν να τους περιορίσουν. Τελικά ο Φουντούλης, ο οποίος ήταν και αρχηγός της Εθνικής στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ήταν εκείνος που ήταν πρώτος σκόρερ με πέντε τέρματα. Στην αντίπερα όχθη ο Νεγκρεάν πάλευε μόνος του χωρίς να καταφέρει κάτι.

Επόμενος αγώνας για την Εθνική κόντρα στη Σλοβακία στις 9 Δεκεμβρίου.

Το ματς:

Με τρία γρήγορα τέρματα από τους Γούνα, Βλαχόπουλο και Καπότση η Εθνική μας προηγήθηκε με 3-0 με τους Ρουμάνους να πνίγονται στην ελληνική άμυνα. Ο Νεγκρεάν με πέναλτι μείωσε προσωρινά για να έρθει ο Βλαχόπουλος να σκοράρει και να κάνει το τελικό 4-1 της πρώτης περιόδου.

Εκμεταλλευόμενοι τον παίκτη παραπάνω οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν τρία τέρματα στη δεύτερη περίοδο αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό με τους διεθνείς να μεγαλώνουν τη διαφορά. Ο Φουντούλης πήρε το όπλο του από την περιφέρεια σκοράροντας δύο τέρματα και με τους Καπότση και Γούνα να σκοράρουν το ημίχρονο τελείωσε με 8-4.

Από εκεί και έπειτα το ματς έχασε τον ρυθμό του και στην τρίτη περίοδο σημειώθηκαν μόλις δύο τέρματα, ένα για κάθε ομάδα από τους Φουντούλη και Γκεόργκε. Η χαλαρότητα των δύο ομάδων αποτυπώθηκε στην τέταρτη περίοδο με το σκορ να παίρνει έκταση και την Εθνική να νικά με 15-8.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης

Ελλάδα - Ρουμανία: 15-8

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 4-3, 1-1, 6-3

Ελλάδα: Βλαχόπουλος 4, Καπότσης 1, Γούνας 3, Ποντικέας 2, Φουντούλης 5

Ρουμανία: Νεγκρεάν 3, Γκεόργκε 2, Ράντου 2, Ποποβίτσιου

Ελλάδα - Ρουμανία 15-8
MTVA - MEDIASZOLGALTATAS-TAMOGATO ES VAGYONKEZEL ALAP

Ανέβασε στροφές και νίκησε η Ουγγαρία

Ντέρμπι για τρία οκτάλεπτα ήταν ο αγώνας ανάμεσα στην Ουγγαρία και την Σλοβακία στο άλλο παιχνίδι του ομίλου. Οι Ούγγροι ανεβάζοντας στροφές στο τέταρτο οκτάλεπτο επιβλήθηκαν με 13-6 επί της Σλοβακίας.

Πρώτος σκόρερ για τους Μαγιάρους ήταν ο Ντένες Βάργκα με 4 γκολ, ενώ μεγάλη ζημιά στους γηπεδούχους έκανε ο Γιουράι Ζάτοβιτς με τρία τέρματα.

Ουγγαρία - Σλοβακία 13-6

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-2, 2-1, 4-0

Ουγγαρία: Νάγκι 1, Μάνταρας 1, Βάμος 3, Ζίβος 2, Ντάνιελ Βάργκα 1, Ντένες Βάργκα 4, Μέζεϊ 1

Σλοβακία: Φαμερα 1, Ζάτοβιτς 3, Κολάρικ 1, Μπρούντερ 1

Τα αποτελέσματα του ομίλου:

Ελλάδα - Ρουμανία 15-8

Ουγγαρία - Σλοβακία 13-6

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Ελλάδα 3 15-8

2. Ουγγαρία 3 13-6

3. Σλοβακία 0 6-13

4. Ρουμανία 0 8-15

Το πρόγραμμα του ομίλου:

9 Δεκεμβρίου, Σλοβακία – ΕΛΛΑΔΑ, Ουγγαρία – Ρουμανία

20 Ιανουαρίου, ΕΛΛΑΔΑ – Ουγγαρία, Ρουμανία – Σλοβακία

17 Φεβρουαρίου, Ρουμανία – ΕΛΛΑΔΑ, Σλοβακία – Ουγγαρία

17 Μαρτίου, Ρουμανία – Ουγγαρία, ΕΛΛΑΔΑ – Σλοβακία

14 Απριλίου, Ουγγαρία – ΕΛΛΑΔΑ, Σλοβακία – Ρουμανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ