ΠΟΛΟ

Ελλάδα - Μαυροβούνιο 6-11

Ελλάδα - Μαυροβούνιο 6-11
INTIME SPORTS

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο πόλο των ανδρών γνώρισε την ήττα με 11-6 από το Μαυροβούνιο στην πρεμιέρα της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Με το αριστερό ξεκίνησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την προσπάθειά του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το πανίσχυρο Μαυροβούνιο επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στην αναμέτρηση και επιβλήθηκε με 11-6.

Η Εθνική μας μπήκε καλά στο παιχνίδι και στο πρώτο οκτάλεπτο αντιστάθηκε στους Μαυροβούνιους. Στη συνέχεια οι δευτεραθλητές κόσμου βρήκαν λύσεις στην επίθεση, κάτι που δεν έκανε η εθνική μας και έτσι πήραν ένα προβάδισμα τριών τερμάτων (5-2) στο ημίχρονο.

Στη συνέχεια οι δύο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τους Μαυροβούνιους να παίζουν και με τον χρόνο. Με τον Μίσιτς και τον Κλίκοβακ να κάνουν καλή δουλειά στην επίθεση και τον Ράντιτς να σταματά τις όποιες προσπάθειες της ελληνικής ομάδας το Μαυροβούνιο έφτασε τη διαφορά μέχρι και στα επτά τέρματα (11-4).

Τελικά, η Εθνική με δύο τέρματα από τους Βλαχόπουλο και Φουντούλη διαμόρφωσε το τελικό 11-6. Επόμενος αγώνας της Εθνικής την Τρίτη στις 12.30 κόντρα στην Γεωργία-Ελλάδα.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-4, 2-3, 2-3

Ελλάδα: Τσαλκάνης, Κολόμβος, Μουρίκης, Ποντικέας, Τίγκας 1, Δελακάς, Μυλωνάκης, Βλαχόπουλος 2,Φουντούλης 2, Αφρουδάκης 1, Δερβίσης, Γούνας

Μαυροβούνιο: Ίβοβιτς 3, Κλίκοβακ 2, Πάσκοβιτς, Πέτροβιτς, Μπούργκουλαν, Μλ.Γιάνοβιτς, Ν.Γιάνοβιτς, Μίσιτς

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ