ΠΟΛΟ

Έξι παίκτες επέστρεψαν στον Παναθηναϊκό

Έξι παίκτες επέστρεψαν στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Νίκος Πλυτάς με δήλωση του ανακοίνωσε την επιστροφή στην ομάδα πόλο έξι παικτών και τους ευχαρίστησε για τη βοήθεια τους στη δύσκολη περίοδο που περνά ο σύλλογος.

Έξι παίκτες οι οποίοι ως επί το πλείστον ανδρώθηκαν αγωνιστικά στις ακαδημίες πόλο του Παναθηναϊκού θα επανδρώσουν την ομάδα που θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στην Α2.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Γιάννη Γκαράνη, Νίκο Γερακούδη, Νικήτα Παρασκευόπουλο, Στάθη Χατζηστεφάνου, Πάνο Λάζαρη και Ανδρέα Φλώρο.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από δήλωση του ο Νίκος Πλυτάς ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: "Με δεδομένη την συμμετοχή της ομάδας υδατοσφαίρισης του Συλλόγου στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω θερμά τους αθλητές κ.κ Γκαράνη Γιάννη, Γερακούδη Νίκο, Παρασκευόπουλο Νικήτα, Χατζηστεφάνου Στάθη, Λάζαρη Πάνο και Φλώρο Ανδρέα, οι οποίοι θα στελεχώσουν την ομάδα της περιόδου 2017-18.

Αυτοί οι αθλητές ανδρώθηκαν αγωνιστικά στις Ακαδημίες του ΠΑΟ και με βαθιά Παναθηναϊκή συνείδηση δέχθηκαν να βοηθήσουν στην δύσκολη αυτή περίοδο. Εγώ προσωπικά αλλά και όλος ο Παναθηναϊκός χαίρεται που «έφτιαξε» τέτοιους αθλητές."

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ