ΠΟΛΟ

Εκπληκτική η Εθνική, 15-4 την Ιταλία!

Εκπληκτική η Εθνική, 15-4 την Ιταλία!

Η Εθνική πόλο συνέτριψε την αντίστοιχη της Ιταλίας με 15-4 και έκανε το 2/2 στον Α' Όμιλο του Super Final του World League των ανδρών, που διεξάγεται στη Χουιζού της Κίνας.

Η Εθνική πόλο συνέτριψε την Ιταλία με 15-4 και έκανε το 2/2 στον Α' Όμιλο του Super Final του World League των ανδρών που διεξάγεται στη Χουιζού της Κίνας. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου μετέτραψαν το ντέρμπι σε υγιεινό περίπατο, αφού από την αρχή του αγώνα πήραν προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων. Η διαφορά προοδευτικά αυξανόταν και το ημίχρονο έκλεισε με 7-1.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, οι Ιταλοί δεν μπορούσαν να βρουν τρόπο να αντιδράσουν, με αποτέλεσμα η Εθνική μας να φτάσει τη διαφορά σε επίπεδα, που ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος της δεν μπορούσε να φανταστεί πριν την έναρξη του αγώνα (11-2 στο τέλος της τρίτης περιόδου).

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, η Εθνική συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, φτάνοντας στο απίστευτο 15-4. Πρώτοι σκόρερ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα οι Κώστας Γεννηδουνιάς, Αλέξανδρος Γούνας και Άγγελος Βλαχόπουλος με τρία γκολ. Στα πολύ θετικά, η επανεμφάνιση του Φουντούλη, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και μάλιστα πέτυχε 2 γκολ.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Αυστραλία νίκησε με 13-7 την Ιαπωνία. Πλέον, η Ελλάδα μόνο με ένα θαύμα θα χάσει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Ελλάδα: Μυλωνάκης 1, Γεννηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Γούνας 3, Βλαχόπουλος 3.

Ιταλία: Φιλιόλι 1, Φοντέλι 1, Πρεσκιούτι Κ. 1, Λουόνγκο 1.

Η Βαθμολογία του Α' ομίλου (2 αγώνες):

Ελλάδα 6 (30 - 11)

Ιταλία 3 ( 18 - 22)

Αυστραλία 3 (20 - 21)

Ιαπωνία 0 (14-28)

Επόμενος αγώνας αύριο (23/6) στις 11:20 με την Αυστραλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ