ΠΟΛΟ

Έκλεισαν το σπίτι των Σέρβων, νίκη της Ελλάδας 15-14 στα πέναλτι

Έκλεισαν το σπίτι των Σέρβων, νίκη της Ελλάδας 15-14 στα πέναλτι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική ομάδα επικράτησε με 15-14 στα πέναλτι επί της Σερβίας και κατέκτησε το τουρνουά του Μπορ κόντρα στους Παγκόσμιους πρωταθλητές.

Μπορεί να είναι φιλικό τουρνουά, όμως οποιαδήποτε νίκη απέναντι στους Σέρβους έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία. Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών παίζοντας εξαιρετικά κατάφερε να επιβληθεί επί των "πλάβι" με 15-14 στα πέναλτι και να κατακτήσει το τουρνουά του Μπορ.

Όλα αυτά παίζοντας χωρίς τους Φουντούλη και Βλαχόπουλο οι οποίοι είναι τραυματίες.

Οι Σέρβοι προηγήθηκαν με 4-1 στην πρώτη περίοδο, όμως η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα στη δεύτερη περίοδο. Εκεί με ένα επί μέρους 4-0 με τον Φλέγκα να κατεβάζει ρολά κατάφεραν οι διεθνείς μας να προηγηθούν με 5-4.

Η Εθνική μας ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ και προηγήθηκε με 9-7 στο τέταρτο οκτάλεπτο, αλλά με δύο γκολ των Μάντιτς και Μίτροβιτς το ματς πήγε στα πέναλτι. Εκεί οι Πρλαΐνοβιτς και Φιλίποβιτς ήταν οι μοιραίοι παίκτες για τους Σέρβους με την Ελλάδα να πανηγυρίζει τη νίκη.

ΣΕΡΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 14-15 (4-1, 0-4, 2-2, 3-2, ΠΕΝ. 5-6)

ΣΕΡΒΙΑ: Πιέτλοβοτς, Μάντιτς 3, Γκόκιτς, Ραντιέλοβιτς, Τσουκ 2, Πιέτλοβιτς, Νίκιτς, Άλεξιτς 2, Γιάκσιτς, Φιλίποβιτς, Μίτροβιτς 1, Ριστιτσεβιτς, ράσοβιτς 1

ΕΛΛΑΔΑ: Φλέγκας, Μυλωνάκης 2, Δερβίσης 1, Γεννηδουνιάς 3, Αργυρόπουλος, Ποντικέας , Αφρουδάκης 1, Δελακάς 1, Μουρίκης 4, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Γαλανόπουλος, Σολανάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ