ΠΟΛΟ

Έκανε το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός, 12-4 τη Βουλιαγμένη

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με πρωταγωνιστές τους Φουντούλη, Γούνα και Γενηδουνιά ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 12-4 επί της Βουλιαγμένης και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών της Α1 πόλο των ανδρών.

Ο Ολυμπιακός μία ακόμα εύκολη νίκη στις εγχώριες διοργανώσεις και έκανε το πρώτο βήμα για το έκτο διαδοχικό πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 12-4 επί της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Πειραιά και έκαναν το 1-0 στη σειρά των τελικών της Α1 πόλο των ανδρών.

Ο Γιάννης Φουντούλης (φωτογραφία) ήταν εκείνος που τράβηξε τους συμπαίκτες του στο σκοράρισμα με τον Γούνα άξιο συμπαραστάτη του. Σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι των ερυθρόλευκων είχε και ο Γενηδουνιάς ο οποίος ναι μεν πέτυχε ένα γκολ, όμως έδωσε τέσσερα "έτοιμα" στους συμπαίκτες του.

Από την άλλη η Βουλιαγμένη ήταν και πάλι εγκλωβισμένη στην άμυνα του Ολυμπιακού και δεν μπόρεσε να βρει λύσεις ειδικά στον παίκτη παραπάνω.

Το ματς: Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς, όπως συνηθίζει άλλωστε, με τους Γούνα και Ομπράντοβιτς να σκοράρουν προηγήθηκε με 4-1. Από εκεί και πέρα τη σκυτάλη στο σκορ την πήρε ο Φουντούλης. Ο περιφερειακός από τη Χίο πέτυχε και τα τρία τέρματα των ερυθρόλευκων στην τρίτη περίοδο και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 7-1 υπέρ του Ολυμπιακού.

Σε αυτά τα πρώτα δύο οκτάλεπτα τα στοιχεία που ξεχώρισαν ήταν η εντυπωσιακή ευστοχία των παικτών του Βλάχου στον παίκτη παραπάνω (είχαν 4/5), αλλά και η άμυνα τους τόσο στα ίσια όσο και στον παίκτη λιγότερο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Βουλιαγμένη είχε παίξει έξι φορές με παίκτη παραπάνω και είχε καταφέρει να σκοράρει μόλις μία φορά.

Στο τρίτο οκτάλεπτο η Βουλιαγμένη βελτιώθηκε στο κομμάτι της άμυνας και σε συνδυασμό με την άνοδο του Ζερδεβά κατάφερε να κρατήσει τον Ολυμπιακό χωρίς γκολ για επτά λεπτά. Την ίδια ώρα με δύο τέρματα από τους Χρυσοσπάθη και Γκιουβέτση μείωσε σε 7-3 με τον Φουντούλη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να κάνει το 8-3.

Με δύο γρήγορα γκολ από τους Γούνα και Γενηδουνιά ο Ολυμπιακός τελείωσε το ματς και στη συνέχεια έφτασε εύκολα στη νίκη.

Θυμηθείτε το LIVE του τελικού

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 12-4

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-0, 1-2, 4-1

Ολυμπιακός (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 5, Νικολαϊδης, Δερβίσης, Χαλυβόπουλος, Μουρίκης, Γούνας 3, Αργυρόπουλος - Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Πρέκας 1, Γαβαλάς

Βουλιαγμένη (Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης, Βάσιτς, Χρυσοσπάθης 2, Γούβης, Αφρουδάκης, Καπετανάκης, Ποντικέας, Καπότσης, Γκιουβέτσης 2, Σολανάκης, Πιόβαν, Δήμου, Καλογερόπουλος

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ