ΠΟΛΟ

Έκανε το "3 στα 3" η Εθνική, 10-5 την Αυστραλία

Έκανε το "3 στα 3" η Εθνική, 10-5 την Αυστραλία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στον Α' όμιλο του Super Final του World League, που διεξάγεται στη Χουιζού της Κίνας, πέτυχε η Εθνική ομάδα πόλο, η οποία νίκησε με 10-5 την Αυστραλία.

Το "3 στα 3" έκανε η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στον Α' όμιλο του Super Final του World League, που διεξάγεται στη Χουιζού της Κίνας, καθώς επιβλήθηκε 10-5 της Αυστραλίας και κατέλαβε την πρώτη θέση.

Πλέον, περιμένει τον ηττημένο του ζευγαριού Βραζιλία - Κίνα για να δει ποιος θα είναι ο αντίπαλος στον αυριανό (24/6) προημιτελικό, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας αντίπαλος της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου θα είναι η Κίνα.

Η λήξη του πρώτου οκταλέπτου, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1, οι Αυστραλοί προηγήθηκαν με 2-1 και είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες για να ανεβάσουν την διαφορά, ενώ ο τερματοφύλακάς τους ήταν σε πολύ καλή ημέρα. Όμως στο τελευταίο τρίλεπτο του ημιχρόνου, η Ελλάδα όχι μόνο κατάφερε να ισοφαρίσει, αλλά απέκτησε διαφορά δυο τερμάτων (4-2).

Στην αρχή του δεύτερου μισού του αγώνα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έφτασε στο +3 (5-2), όμως οι Αυστραλοί απάντησαν με δύο τέρματα του Κότεριλ και μείωσαν σε 5-4. Το τέλος της τρίτης περιόδου βρήκε την Ελλάδα μπροστά με 6-4.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, οι Αυστραλοί προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, όμως η Εθνική έπαιξε εξαιρετική άμυνα, σκόραρε δυο φορές για το 8-4 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Τα τελευταία τέσσερα λεπτά ήταν διαδικαστικά και η κόρνα της λήξης την βρήκε νικήτρια με νταμπλ σκορ, 10-5.

Κορυφαίοι σκόρερ του αντιποσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν οι Φουντούλης, Μουρίκης και Βλαχόπουλος που έβαλαν από δύο γκολ.

Οκτάλεπτα: 1-1, 3-1, 2-2, 4-1

Ελλάδα: Γεννηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Αφρουδάκης 1, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 2

Αυστραλία: Κάμπελ 2, Κότεριλ 2, Ρόουτς 1

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ