ΠΟΛΟ

Έγκερ-Ολυμπιακός 10-9

Έγκερ-Ολυμπιακός 10-9
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός δεν πήρε αυτό που ήθελε στο Έγκερ παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε στο τέταρτο οκτάλεπτο της αναμέτρησης του Champions League.

Ο Ολυμπιακός και η Έγκερ έχουν τον ίδιο στόχο και δεν είναι άλλος από την τρίτη θέση στη βαθμολογία του Α' Ομίλου του Champions League που δίνει την πρόκριση στο Final-6, με δεδομένο πως η Προ Ρέκο είναι αχτύπητη και η Μπαρτσελονέτα δεν έχει κανένα άγχος για να περάσει, αφού εξασφαλίζει δικαίωμα συμμετοχής ως οικοδέσποινα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Οι "ερυθρόλευκοι" απόψε έχασαν πολύτιμο έδαφος στο Έγκερ. Γνώρισαν την ήττα με 10-9 από τους Ούγγρους για την 4η αγωνιστική του Champions League και έπεσαν στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καθόλου καλά σε άμυνα και επίθεση με τον Θοδωρή Βλάχο να πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος μόνο για το πρώτο οκτάλεπτο. Ακόμα και σε αυτή την κακή βραδιά οι περσινού νταμπλούχοι είχαν την ευκαιρία να φύγουν με τουλάχιστον ένα βαθμό από την Ουγγαρία.

Με δύο τέρματα των Αλέξανδρου Γούνα και Κώστα Μουρίκη μείωσαν σε 10-9 και ενώ απέμεναν τρία λεπτά και 43 δευτερόλεπτα. Η καλή προσπάθεια στην άμυνα έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να ισοφαρίσει στα τελευταία 23 δευτερόλεπτα. "Υπομονή" συνέστησε ο Βλάχος στο τάιμ άουτ, οργάνωσε την επίθεση, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" δεν κατάφεραν καν να πραγματοποιήσουν σουτ, αφού έληξε ο χρόνος της επίθεσης.

Θυμηθείτε πως καλύψαμε LIVE τον αγώνα

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές αποβολές εξαιτίας του σκληρού παιχνιδιού των γηπεδούχων ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει στο πρώτο οκτάλεπτο με 4-3, έχοντας κάνει καλές επιλογές στην περιφέρεια.

Η μπάλα δεν μπορούσε να φτάσει στο φουνταριστό. Ο Ολυμπιακός επέμεινε στο δεύτερο οκτάλεπτο, επιτρέποντας στους Ούγγρους να ξεφύγουν με διαφορά τριών γκολ (6-3 με τον Χοσνιάνσκι στα 3:54 και 7-4 τον ίδιο παίκτη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι).

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τη διαφορά στο τρίτο οκτάλεπτο με το γκολ του Μπίρος (10-7) στο τέλος να αναγκάζει τον Ολυμπιακό να αντεπιτεθεί. Στις 11 Φεβρουαρίου ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις νίκες με αντίπαλο τη Μπαρτσελονέτα.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-2, 3-2, 0-2

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΓΚΕΡ: Μίτροβιτς, Ανιάλ, Μπίρος 1, Σούσκοβιτς 1, Χοσνιάνσκι 3, Λόριντς, Τσουκ, Σίβος, Έρντελι 1, Βαπένσκι 1, Μπέντο 2, Αράι 1, Κσόμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Βλαχόπουλος, Φουντούλης 5, Ράτζεν, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάλιαρακ 1, Γούνας 1, Γαλανίδης.

Η Προ Ρέκο διατήρησε το αήττητο, επικρατώντας 15-7 της Μπαρτσελονέτα στην Ισπανία. Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Μπρέσια νίκησε 9-6 τη Ραντνίτκι.

Βαθμολογία Α' Ομίλου

1.Προ Ρέκο 12β.

2.Έγκερ 7

3.Μπρέσια 5

4.Ολυμπιακός 4

5.Ραντνίτσκι 3

6.Μπαρτσελονέτα 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ