ΠΟΛΟ

"Έφυγαν" ήδη τα μισά εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Πάντοβα

"Έφυγαν" ήδη τα μισά εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Πάντοβα
INTIME SPORTS

Αρκετοί ήταν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που έσπευσαν να κλείσουν θέση για τον σπουδαίο τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης με την Πάντοβα, από την πρώτη κιόλας ημέρα που τέθηκαν στην κυκλοφορία τα "μαγικά" χαρτάκια.

Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει το Παπαστράτειο στον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης την Παρασκευή (20/11). Ενδεικτικό της βούλησης του κόσμου του Ολυμπιακού για να δώσει δυναμικό παρών και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας πόλο Γυναικών να κατακτήσει μια ακόμη ευρωπαϊκή κούπα απέναντι στην Πάντοβα, είναι το γεγονός ότι έχουν πουληθεί ήδη τα μισά εισιτήρια.

Αρκετοί ήταν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που έσπευσαν να κλείσουν θέση για τον σπουδαίο τελικό, από την πρώτη κιόλας ημέρα που τέθηκαν στην κυκλοφορία τα "μαγικά" χαρτάκια.

Από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, τονίζεται πως η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται από τα γραφεία του Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας και από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο "Γ. Καραϊσκάκης" και ώρες 11:00-18:00.

Τα εισιτήρια κοστίζουν: 5€, 10€. (Σημειώνουμε ότι οι κάρτες διαρκείας του Ο.Σ.Φ.Π., δεν θα ισχύουν για τον συγκεκριμένο αγώνα).

Εξάλλου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την Πέμπτη (20/11) και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Σούπερ Καπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ