ΠΟΛΟ

Δυνατά ζευγάρια στα προημιτελικά του Κυπέλλου

Δυνατά ζευγάρια στα προημιτελικά του Κυπέλλου
INTIME SPORTS

Το μεσημέρι της Τετάρτης (16/12) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου στο πόλο ανδρών με τον Ολυμπιακό να είναι ο μοναδικός που αναμένεται να έχει εύκολο έργο.

Δυνατές μονομαχίες αναμένεται να δούμε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου αφού τα τρία από τα τέσσερα ζευγάρια παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να δούμε κάποιο από τα φαβορί να μένουν εκτός συνέχειας.

Ο Ολυμπιακός είναι ο μοναδικός που έχει εύκολο έργο κόντρα στο Παλαιό Φάληρο την ώρα που η δεύτερη στη βαθμολογία Βουλιαγμένη θα δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη μαχητική Γλυφάδα.

Τα άλλα δύο ζευγάρια είναι ακόμα πιο αμφίρροπα. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον κακό του "δαίμονα" Υδραϊκό, ενώ μεγάλο ντέρμπι αναμένεται να γίνει ανάμεσα στον Εθνικό και τον ΠΑΟΚ. Οι αγώνες είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθούν στις 27 Ιανουαρίου και οι νικήτριες ομάδες θα προκριθούν στο φετινό Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης (4-5 Μαρτίου 2016).

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τη Γενική Προκήρυξη της ΚΟΕ, μία (1) ομάδα από το Κύπελλο Ελλάδας, θα πάρει το εισιτήριο για το Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (Len Trophy).

Αναλυτικά τα ζευγάρια

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΟ Βουλιαγμένης

Υδραϊκός – Παναθηναϊκός

Εθνικός – ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός – Παλαιό Φάληρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ