ΠΟΛΟ

Δύο γκολ και πλέι μέικερ ο Γούνας στην εκτός έδρας νίκη της Σαβόνα επί της Ορτίτζια

Δύο γκολ και πλέι μέικερ ο Γούνας στην εκτός έδρας νίκη της Σαβόνα επί της Ορτίτζια

Με ηγέτη τον Άλεξ Γούνα η Σαβόνα πήρε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ορτίτζια, με 10-8. Δύο γκολ και πλέι μέικερ για την ομάδα του ο διεθνής περιφερειακός.

Με ηγέτη τον Άλεξ Γούνα η Σαβόνα πήρε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ορτίτζια (προπονητής της οποίας είναι ο Γιάννης Γιαννουρής), με 10-8, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών πόλο της Ιταλίας.

Ο διεθνής Έλληνας περιφερειακός σκόραρε και σε αυτό το παιχνίδι (δωδέκατο σερί στο πρωτάθλημα, ενώ είναι πρώτος σκόρερ στο κύπελλο), πετυχαίνοντας 2 γκολ (με το δεύτερο έγραψε το τελικό 10-8), αλλά αυτή τη φορά ο προπονητής του Αντζελίνι του είχε δώσει το ρόλο του πλέι μέικερ που έφερε σε πέρας με μεγάλη επιτυχία.

Για τη Σαβόνα, που είχε το πολύ καλό ποσοστό 6/7 με παίκτη παραπάνω, σκόραραν ακόμα, 4 γκολ ο Νταμόντε, 3 ο Μιλάκοβιτς και 1 ο Ραβίνα. Με τη νίκη της αυτή η Σαβόνα ανέβηκε και πάλι στην 6η θέση της βαθμολογίας του καμπιονάτο με 19 βαθμούς και διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο στο φάιναλ σιξ και τα πλέι οφ.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-3, 3-2, 1-2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ