ΠΟΛΟ

Δουλεύει για την πρόκριση o Ολυμπιακός

Δουλεύει για την πρόκριση o Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Με νίκη την Τετάρτη (28/1) κόντρα στην Έγκερ (19:45, Novasports3) o Ολυμπιακός βάζει γερές βάσεις για είσοδο στο Final 6.

Συνεχίστηκε χωρίς απρόοπτα την Τρίτη (27/1) η προετοιμασία του Ολυμπιακού επί Ουγγρικού εδάφους ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Τετάρτης (28/01) με την Έγκερ για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου του LEN Champions League.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (27/1) περιλάμβανε διπλή προπόνηση στην πισίνα «Μπίτσκι Αλαντάρ» και η προετοιμασία των νταμπλούχων θα ολοκληρώνεται την Τετάρτη ανήμερα του αγώνα με πρωινή προπόνηση.

Ο Θοδωρής Βλάχος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των πολιστών του, αφού με την αποστολή ταξίδεψαν και οι 14 αθλητές. Άπαντες στον Ολυμπιακό αναγνωρίζουν την κρισιμότητα που έχει ο αγώνας με την Έγκερ υπό το πρίσμα της αύξησης των πιθανοτήτων για πρόκριση στο Final 6.

Φυσικά ακόμα ο όμιλος έχει πολύ δρόμο αλλά ο Θρύλος δουλεύει για την πρόκριση αφού σε περίπτωση νικηφόρου αποτελέσματος θα βάλει πολύ γερές βάσεις για την είσοδό του στην...καλύτερη εξάδα της Ευρώπης.

Βλάχος: "Νιώθουμε έτοιμοι!"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε για το παιχνίδι με την Έγκερ: "Η αναμέτρηση με την Έγκερ είναι πολύ κρίσιμη για τον όμιλό μας. Και οι δυο βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση του ομίλου σε αυτή τη φάση και σε περίπτωση ενός καλού αποτελέσματος θα αποκτήσουμε ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση για τα ερχόμενα παιχνίδια. Είναι πολύ πιθανό εμείς και η ΄Έγκερ να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τη μια θέση που θεωρητικά «περισσεύει». για πρόκριση. Νιώθουμε έτοιμοι και νομίζουμε ότι αν καταφέρουμε να είμαστε στην άμυνα πολύ προσεκτικοί και να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ θα μπορέσουμε να φύγουμε από εδώ με ένα θετικό αποτέλεσμα".

Φουντούλης: "Είναι πολύ σημαντικό"

Ο Γιάννης Φουντούλης, σχολιάζοντας την αναμέτρηση με την ουγγρική ομάδα, τόνισε: "Το εκτός έδρας παιχνίδι με την Έγκερ είναι πολύ σημαντικό και μπορεί να χαρακτηριστεί και ως τελικός. Εμείς και η Έγκερ θα παλέψουμε για το τελευταίο εισιτήριο του Final 6 από τον όμιλό μας. Φυσικά η διοργάνωση έχει πολύ δρόμο ακόμα και εννοείται ότι σε περίπτωση ήττας η ισοπαλίας στο ματς με την Έγκερ δεν θα είμαστε εκτός στόχων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ