ΠΟΛΟ

Δίχως νικητή το ντέρμπι στο Λαιμό

Δίχως νικητή το ντέρμπι στο Λαιμό
INTIME SPORTS

Ένα μεγάλο ντέρμπι έγινε στο κολυμβητήριο του Λαιμού με τη Βουλιαγμένη και τον Παναθηναϊκό να μένουν στο 10-10.

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Παναθηναϊκό ήταν εκείνο που ξεχώριζε από το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών. Αφού πρόκειται για δύο ομάδες που αναμένεται να παλέψουν πολλές φορές τη φετινή σεζόν.

Φυσικά, υπήρχαν και πολλές άλλες ιδιαιτερότητες στο παιχνίδι αφού ο Λούδης με τον Παπαδόγκωνα έπαιζαν για πρώτη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ Λοράντος και Καπετανάκης επέστρεψαν στον Λαιμό ως αντίπαλοι της Βουλιαγμένης.

Τελικά καμία από τις δύο ομάδες δεν έφυγε με το χαμόγελο από το κολυμβητήριο αφού το τελικό 10-10 που διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Χρυσοσπάθης στα 14'' πριν το τέλος δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκεια του με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα μέχρι και τις αρχές του τέταρτου οκταλέπτου. Εκεί η Βουλιαγμένη με δύο γκολ του Βουλγαράκη (το δεύτερο ήταν εκπρόθεσμο) προηγήθηκε με 9-7.

Ο Παναθηναϊκός όμως είχε τις απαντήσεις. Με δύο γκολ στον παίκτη παραπάνω από τους Γιώργο Αφρουδάκη και Σαρτζετάκη κατάφερε αρχικά να ισοφαρίσει και με πέναλτι του Κόνγουεϊ πέρασε μπροστά στο σκορ με 50'' να απομένουν.

Στο χρόνο που απέμεινε η Βουλιαγμένη κέρδισε την αποβολή και από μία αδράνεια της άμυνας του Παναθηναϊκού ο νεαρός Καλαϊτζής κέρδισε το πέναλτι όταν Τοράκης και Κόνγουει τον μάρκαραν αντικανονικά, σε διεκδίκηση της μπάλας.

Ο Χρυσοσπάθης ευστόχησε και έκανε το τελικό 10-10. Ο Παναθηναϊκός στο χρόνο που απέμενε προσπάθησε να εκδηλώσει επίθεση με τον Καρούντζο κάτι που τελικά δεν έγινε με τους πράσινους να διαμαρτύρονται έντονα για φάουλ.

Βουλιαγμένη - Παναθηναϊκός 10-10

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 5-3, 1-2, 3-3

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης

Συνέχισε απτόητος ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός νίκησε και τον συμπολίτη του Εθνικό στο πειραϊκό ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, διατήρησε το απόλυτο (9 στα 9), παραμένει μόνος πρώτος στη βαθμολογία πριν από τη διακοπή και έχει πλέον το μυαλό του στο καθοριστικό ευρωπαϊκό ματς με τη Μπαρτσελονέτα στη Βαρκελώνη, για να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο το 2015.

Οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα και στο σημερινό Εν Ελλάδι παιχνίδι τους, έλεγξαν από την αρχή τον ρυθμό και με τη γνωστή καλή άμυνα και με πλουραλισμό στην επίθεση, πέτυχαν το στόχο.

Εθνικός - Ολυμπιακός 5-15

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-5, 1-3, 2-4

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τζώρτζης 2, Χατζηκυριακάκης 1, Χονδροκούκης 1, Αργυρόπουλος 1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάβιτς, Μυλωνάκης 2, Δελακάς, Γούνας 2, Φουντούλης 3, Δερβίσης, Ποντικέας, Ντόσκας 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 2, Βλαχόπουλος 2, Γαλανόπουλος

Ανατροπή στο τέλος για τον ΠΑΟΚ

Συναρπαστικό ματς που κρίθηκε στο τέλος, και με κλειστές άμυνες από τις δύο ομάδες, ήταν αυτό στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΝΟ Χίου, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της σημερινής 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Ο γηπεδούχος Δικέφαλος του Βορρά "τα χρειάστηκε¨ στα τρία πρώτα οκτάλεπτα από τους Χιώτες, που είχαν περάσει και μπροστά στο σκορ με 5-4 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Στο φινάλε, όμως, οι παίκτες του Πάνου Βέργου, με διαρκή αντεπίθεση, έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη.

Στο 0.19 πριν από τη λήξη του γ' οκτάλεπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος του ΠΑΟΚ Τάσος Πετρίδης για έντονη διαμαρτυρία.

ΠΑΟΚ - Χίος 8-6

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 0-2, 4-1.

ΠΑΟΚ: Κουτσιαλής 3, Μιτελούδης 2, Σολανάκης 2, Παπαποστόλου 1.

ΧΙΟΣ: Μιμίδης 2, Καρακάσης 2, Κανδιόγλου 1, Ντούλος 1.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Γλυφάδα

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας ήταν καλύτερος, από το δεύτερο οκτάλεπτο του αγώνα, και πήρε δίκαια τη νίκη επί της ουραγού ΝΕ Πατρών στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, με 11-7, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Η νεανική ομάδα του Βολτυράκη ανέβηκε έτσι κι άλλο στη βαθμολογία, ενώ για τους Πατρινούς δυσκολεύουν περισσότερο τα πράγματα πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Γλυφάδα - ΝΕΠ 11-7

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-2, 2-1, 4-1.

ΑΝΟΓ: Παπούκας 3, Πρέκας 2, Παπαναστασίου 2, Χατζηγούλας 1, Παπασηφάκης 1, Φωτόπουλος 1, Παπαδόπουλος 1.

ΝΕΠ: Αντίοχος 4 Τουλγαρίδης 1, Βέκκος 1, Καρακατσάνης 1.

Ανεβαίνει ο Υδραϊκός

Ο Υδραϊκός έχει επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών και ονειρεύεται ανάλογη πορεία με πέρυσι, καθώς νίκησε και τον ΓΣ Ηλιούπολης με 12-8, στο κολυμβητήριο του Αλίμου, για την 9η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και είναι πλέον μόνος του στην 6η θέση της βαθμολογίας.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 12-8

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 1-2, 3-1, 3-4.

Υδραϊκός: Λ.Μαυρωτάς 1, Δανουρδής 1, Μπλάνης 2, Φώσκολος 3, Λιαπάκης 2, Στελάτος 1, Τσαχιλίδης 2

Ηλιούπολη: Καστανάκης 1, Κοντονής 1, Γεωργιάδης 1, Πετρόχειλος 1, Ζώρζος 1, Αθυμαρίδης 2, Κολυβάς 1

Νίκη παραμονής για το Φάληρο

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Παλαιό Φάληρο στην έδρα του για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Οι Φαληριώτες επικράτησαν με 12-8 του ΝΟ Καλαμακίου, στο ντέρμπι της παραλίας των νοτίων προσταίων, στο Ρέστειο κολυμβητήριο, ανεβαίνουν κι άλλο στη βαθμολογία και βλέπουν με πολύ καλύτερες προοπτικές τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, πριν από τη διακοπή του.

Παλαιό Φάληρο-Καλαμάκι 12-8

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 3-2, 2-2

Π.Φάληρο: Τσάγκαρης 3, Γαρδίκας 2, Θεοδωρόπουλος 4, Α.Φλώρος 1, Σιώνης 2

Καλαμάκι: Αγγελίδης 3, Κατσαούνης 1, Λιοτσάκης 2, Κουρλιάφτης 1, Αλεβίζος 1

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

ΠΑΟΚ- ΝΟ ΧΙΟΥ 8-6

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 11-7

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 10-10

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-15

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 12-8

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ 12-8

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 27

2.ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 22

3.ΕΘΝΙΚΟΣ 19

4.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 18

5.ΠΑΟΚ 16

6.ΥΔΡΑΪΚΟΣ 14

…………………………………………………………………………………………………………..

7. ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 12

8. ΝΟ ΧΙΟΥ 11

……………………………………………………………………………………………………………..

9.ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 9

10.ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ 4

11.ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 3

12.ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 1

Επόμενη αγωνιστική (30/1)

Παναθηναϊκός – Παλαιό Φάληρο

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΟ Βουλιαγμένης

ΝΕ Πατρών – ΝΟ Χίου

ΓΣ Ηλιούπολης – ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός – Υδραϊκός

ΝΟ Καλαμακίου – Εθνικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ