ΠΟΛΟ

Διαθεσόπουλος: "Το ζωοδόχο φως του ελληνικού αθλητισμού"

Διαθεσόπουλος: "Το ζωοδόχο φως του ελληνικού αθλητισμού"

"Όλοι μας και οι παίκτες και οι προπονητές αυτής της ομάδας είναι πολίτες της χώρας που περνάει τα πάνδεινα", τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

" Όλοι μας και οι παίκτες και οι προπονητές αυτής της ομάδας είναι πολίτες της χώρας που περνάει τα πάνδεινα", τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος στις δηλώσεις του μετά το θρίαμβο στο Καζάν στην ιστοσελίδα της κολυμβητικής ομοσπονδίας.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του προέδρου της ΚΟΕ:

"Είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικου αθλητισμού που λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστούμε τη δύσκολη θέση που βρίσκεται αυτή τη χρονική περίοδο η πατρίδα μας.Όλοι μας και οι παίκτες και οι προπονητές αυτής της ομάδας είναι πολίτες αυτής της χώρας που περνάει τα πάνδεινα. Μέσα σε αυτή την καταχνιά και τη γκρίζα ατμόσφαιρα που μας περιβάλλει, αυτή η διάκριση ήταν το μεγαλύτερο ζωοόδοχο φως που χρειαζόταν ο ελληνικός αθλητισμός για να τονώσει το ηθικό μας και να στείλει μήνυμα από άκρη σε άκρη σε όλη την υφήλιο ότι η Ελλάδα έχει κύρος, δυναμική και αξιοπρέπεια.και ο αθλητισμός της είναι από τα σημεία αναφοράς που την κάνουν να ξεχωρίζει.Δεν είναι μικρό πράγμα να ανεβαίνεις στο βάθρο σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα και να αφήνεις πίσω σου μεγάλες δυνάμεις της υφηλίου. Συγχαρητήρια στους αθλητές, στους προπονητές τους και όλους είναι κοντά σε αυτή την ομάδα.και το σπουδαιότερο από όλα είναι ότι για πρώτη φορά εθνική μας ομάδα παίρνει απευθείας το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς προκριματικά (προ-ολυμπιακό τουρνουά). Όλοι κάνανε προγραμματισμό για προ-ολυμπιακό τουρνουά, αλλά αυτή η ομάδα είναι από τώρα στο Ρίο. Έτσι λοιπόν είναι διπλή επιτυχία, μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και πρόκριση απευθείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ