ΠΟΛΟ

Διαθεσόπουλος: "Δεν πρέπει να χαθεί το μετάλλιο"

Διαθεσόπουλος: "Δεν πρέπει να χαθεί το μετάλλιο"

"Φτάσαμε στη βρύση, να πιούμε νερό", είπε ο πρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας (ΚΟΕ) και έδωσε συγχαρητήρια στα μέλη της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών.

Xαρούμενος για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας, που προκρίθηκε στην 4άδα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος μοίρασε συγχαρητήρια, αλλά παράλληλα συνέστησε να κρατηθούν χαμηλοί οι τόνοι, διότι η αποστολή δεν τελείωσε, καθώς παρουσιάζεται η ευκαιρία να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος που κυνηγάει τα τελευταία δέκα χρόνια αυτή η ομάδα, δηλαδή η κατάκτηση ενός μεταλλίου σε μεγάλη διοργάνωση.

" Συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητές και όλους όσους είναι κοντά σε αυτήν την ομάδα για τη μεγάλη επιτυχία, αλλά θέλω να είμαι φειδωλός και συγκρατημένος στις δηλώσεις μου. Δεν είναι ώρα για θριαμβολογίες. Τίποτα ακόμα δεν τελείωσε. Πρέπει να μείνουν όλοι συγκεντρωμένοι γιατί είναι μια καλή συγκυρία και όλα συνηγορούν ώστε να πετύχουμε αυτό που ποθούμε εδώ και πολλά χρόνια. Ένα μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα (σ.σ. το δεύτερο μετά το 2005 στο Μόντρεαλ). Και δεν πρέπει να χαθεί. Δεν είναι λοιπόν ώρα για κουβέντες, αλλά για πράξεις. Φτάσαμε στη βρύση, να πιούμε νερό...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ