ΠΟΛΟ

Δήμου: "Σκαλοπάτι παραπάνω με αυτή τη νίκη"

Δήμου: "Σκαλοπάτι παραπάνω με αυτή τη νίκη"

Σπουδαία πρόκριση για την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης νεανίδων στην 4αδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κόντρα στην Ιταλία με 10-6. Τι είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Δήμου, για την επιτυχία των κοριτσιών.

Σπουδαία πρόκριση για την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης νεανίδων στην 4αδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κόντρα στην Ιταλία με 10-6, με τον "αρχιτέκτονα" της ομάδας, Κώστα Δήμου, να δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος από το σημερινό παιχνίδι, κάνοντας λόγο για σκαλοπάτι παραπάνω.

Αναλυτικά επισήμανε:

"Σε όλο το παιχνίδι ήμασταν συγκεντρωμένοι, ειδικά στην άμυνα, πραγματοποιώντας ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι. Παρά τα όποια σφυρίγματα δόθηκαν από τους διαιτητές, συνεχίσαμε να διατηρούμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Στόχο έχουμε παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι και αυτό φαίνεται από την παρουσία μας μέχρι τώρα.

Σήμερα (σ.σ χθες) κάναμε απειροελάχιστα λάθη και στην επίθεση κάναμε πολύ καλή δουλειά. Είμαστε χαρούμενοι, το πανηγυρίζουμε, όμως από κει και πέρα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι και προσγειωμένοι για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ισπανία. Δεν έχουμε 100% εικόνα της ομάδας, όμως θα μελετήσουμε το βίντεο, ώστε να ξέρουμε πως θα την αντιμετωπίσουμε.

Σίγουρα αυτή η νίκη αποτελεί ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Όπως είχα πει τα χιαστί παιχνίδια είναι αυτά που ανεβάζουν το επίπεδο μιας ομάδας, γιατί δεν έχουν γυρισμό και είναι παιχνίδια δίχως αύριο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ