ΠΟΛΟ

Δεύτερη θέση στο "Θέτις Καπ" για τις Γυναίκες

Δεύτερη θέση στο "Θέτις Καπ" για τις Γυναίκες

Τη δεύτερη θέση στο "Θέτις Καπ" κατέλαβε η Εθνική Γυναικών, αφού ηττήθηκε στον τελικό από τη Ρωσία. MVP της διοργάνωσης η Αλεξάνδρα Ασημάκη του Ολυμπιακού.

Με ήττα ολοκλήρωσε η Εθνική Γυναικών την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, που ξεκινάει σε μία εβδομάδα στο Καζάν. Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση ηττήθηκαν από τη Ρωσία στα πέναλτι (14-13), για να καταλάβουν τη δεύτερη θέση στο "Θέτις Καπ", που διεξήχθη στο Καρπενήσι.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε έτσι την προετοιμασία της, με την Αλεξάνδρα Ασημάκη να αναδεικνύεται πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά και την Αντιγόνη Ρουμπέση να ηγείται επιθετικά με τα οκτώ (8) γκολ που σημείωσε.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός σημείωσε: " Ήταν το πιο σημαντικό για εμάς τεστ, αυτό με τη Ρωσία. Μετά τη χθεσινή προσπάθεια με την Κίνα, σήμερα ξεκινήσαμε νωθρά κάνοντας λάθη στην άμυνα αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε. Συνεχίζουμε με φόντο το Καζάν", ενώ η Αντιγόνη Ρουμπέση πρόσθεσε: " Φεύγουμε με θετικά μηνύματα από τη διοργάνωση αυτή για το Καζάν. Είμαστε ευχαριστημένοι και θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε κάποια σημεία του παιχνιδιού μας, μέχρι την αναχώρησή μας για το Καζάν".

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 3-1, 1-0, 2-3.

ΕΛΛΑΔΑ (Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά 2, Χαραλαμπίδου Σ. 1, Κότσια, Πλευρίτου Μ. 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Ρουμπέση 3, Χαραλαμπίδου Ι., Μανωλιουδάκη, Πλευρίτου Ε. 1, Ξενάκη 2, Διαμαντοπούλου.

ΡΩΣΙΑ (Βακορίσκοφ): Βερκοβιάντοβα, Ζούμπκοβα, Προκοφίεβα 2, Καρίσοβα 2, Μπορίσοβα, Σιμάνοβιτς 2, Λίσκοβα 3, Αμπνιζιάκοβο 1, Τιμοφέεβα 1, Τανκέεβα, Ιβάνοβα 3, Γιαρανταϊκίνα, Καρνάουκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ