ΠΟΛΟ

Δερμιτζάκης: "Τελευταία ελπίδα να βρεθεί φως στο τούνελ"

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΟ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Eurokinissi Sports)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΟ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δήμος Δερμιτζάκης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα πόλο ανδρών και κυρίως στα όσα περιμένουν από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για τη συμμετοχή στα πλέι οφ.

Η κατάσταση στην ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού παραμένει τραγική. Μπορεί οι παίκτες να έχουν κάνει και με το παραπάνω το καθήκον τους και να έχουν την ομάδα στην τέταρτη θέση μόλις ένα βαθμό πίσω από την τρίτη Γλυφάδα, ωστόσο παραμένουν απλήρωτοι.

Για την ακρίβεια η τελευταία και μοναδική φορά που είδαν το χρώμα του χρήματος ήταν τον περασμένο Οκτώβριο.

Έκτοτε αγωνίζονται όντες απλήρωτοι και η κατάσταση φαίνεται ότι έχει φτάσει στο απροχώρητο. Σε δηλώσεις του στην NOVA ο Δήμος Δερμιτζάκης αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν και μίλησε για τις επαφές που έχουν γίνει με τη διοίκηση ώστε να βρεθεί μία λύση στο πρόβλημα ενόψει και της συμμετοχής της ομάδας στα πλέι οφ.

Κάνοντας έναν απολογισμό των όσων έχουν γίνει είπε μεταξύ άλλων: "Είδαμε παίκτες να φεύγουν, είδαμε τον προπονητή μας να φεύγει. Όλα αυτά έγιναν σε ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία στην Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό. Από τη στιγμή που βλέπουμε τον Παναθηναϊκό κατά κάποιο τρόπο να μας έχει αφήσει μόνους καθόμαστε και απελπιζόμαστε. Σκεφτόμαστε ποιο μπορεί να είναι το επόμενο βήμα".

Για το τι σκέφτονται να κάνουν από εδώ και πέρα: "Έχουμε δώσει κάποιες προθεσμίες και κάποιους όρους στη διοίκηση. Κατά κάποιο τρόπο έχουμε πετάξει το μπαλάκι στη διοίκηση. Εμείς έχουμε κάνει το καθήκον μας και είμαστε κύριοι τόσο απέναντι στο σύλλογο όσο και στη διοίκηση. Έχουμε τιμήσει το σκουφάκι που φοράμε. Έχουμε αφήσει την κατάσταση στα χέρια τους. Περιμένουμε κάποιες κινήσεις για να δούμε το μέλλον. Είναι καθαρά 50-50 η κατάσταση".

Για το εάν είναι αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση: "Τα όσα έχω ζήσει μέχρι τώρα σίγουρα με κάνουν να βλέπω αρνητικά το ενδεχόμενο μιας λύσης. Έχω μία τελευταία ελπίδα να βρεθεί φως στο τούνελ. Αυτή η ομάδα αξίζει να συνεχίσει. Δεν είμαστε τυχαίοι. Είναι άδικο αν δεν συνεχίσουμε στα πλέι οφ".

Για το γεγονός ότι συνέχισαν να αγωνίζονται παρά τα προβλήματα και ότι παίζουν ο ένας για τον άλλον: "Αυτό έχει ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν. Το μόνο που είχαμε πει από την αρχή είναι ότι συμφωνήσαμε πως τόσο στην προπόνηση όσο και στους αγώνες θα αφήνουμε τα προβλήματα μας στην άκρη. Κάνουμε αυτό που αγαπάμε, αλλιώς θα είχαμε σταματήσει. Μόλις φτάνουμε στην πισίνα αφήνουμε όλα τα προβλήματα. Με το που τελειώνει ο αγώνας σκεφτόμαστε την πραγματικότητα. Τη θλιβερή πραγματικότητα".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ