ΠΟΛΟ

Δελακάς: "Να πάμε την Ελλάδα ψηλά"

Δελακάς: "Να πάμε την Ελλάδα ψηλά"
INTIME SPORTS

Στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και τους στόχους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Δελακάς.

Ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Δελακάς αναφέρθηκε στην προετοιμασία της εθνικής ανδρών για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης (14-27/7), η οποία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

" Το κλίμα είναι αρκετά θετικό. Ίσως να υπήρχε ένα μούδιασμα μετά τα πρόσφατα γεγονότα αλλά μόνο στην αρχή. Δουλεύουμε καλά, υπάρχει βάθος στην ομάδα. Οι σχέσεις με τους προπονητές μας είναι καλές. Εξάλλου έχουν καθοριστεί όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες και όλοι θέλουμε να φέρουμε διάκριση στη χώρα μας, το οποίο είναι ζητούμενο και προσπαθούμε καθημερινά γ' αυτό. Η προετοιμασία μας θα ολοκληρωθεί με ένα τουρνουά στην Ισπανία, υπάρχει και το "Σαμαρτζιδης Καπ" και νομίζω πως θα είμαστε σε πλήρη αγωνιστική φόρμα", σχολίασε ο Δελακάς.

Αναφερόμενος στους στόχους της εθνικής ο διεθνής αμυντικός τόνισε "σε πρώτη φάση θέλουμε να περάσουμε στους οχτώ. Η Εθνική όμως και μέσα από το Γουόρλντ Λιγκ και τα παιχνίδια που έδωσε με πολύ καλές ομάδες, έδειξε ότι μπορεί πολλά παραπάνω. Στο δικό μας χέρι είναι να πάμε την Ελλάδα ψηλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ