ΠΟΛΟ

Αυστραλία - Ελλάδα 8-7

Αυστραλία - Ελλάδα 8-7
INTIME SPORTS

Σε ένα παιχνίδι με βασικό χαρακτηριστικό του τη δύναμη, η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών ηττήθηκε με 8-7 από την Αυστραλία στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν.

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν. Τα κορίτσια της αντιπροσωπευτικής μας ομάδας ηττήθηκαν με 8-7 από την Αυστραλία σε ένα παιχνίδι που είχε ως βασικό του χαρακτηριστικό τη δύναμη.

Το ματς είχε χαρακτήρα ντέρμπι από την αρχή με τις δύο ομάδες να παίζουν δυναμικά. Η Τσουκαλά ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στην παίκτρια παραπάνω, αλλά τόσο για το υπόλοιπο του πρώτου οκταλέπτου, όσο και στην αρχή του δεύτερου οι Αυστραλές κυριάρχησαν. Με τρία γκολ κατάφεραν να προηγηθούν με 3-1, με την απάντηση της Εθνικής να είναι άμεση.

Η Ασημάκη κέρδισε δύο πέναλτι μέσα σε 40 δευτερόλεπτα με την Τσουκαλά να ευστοχεί και να κάνει το 3-3. Λίγο αργότερα η Αντιγόνη Ρουμπέση θα σκοράρει βάζοντας και πάλι μπροστά στο σκορ την Εθνική με το 4-3 να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

Λύγισε στο τέλος

Η Ασημάκη κέρδισε και τρίτο πέναλτι με την Ελευθερία Πλευρίτου να ανεβάζει τη διαφορά στα δύο γκολ (5-3), όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι Αυστραλές κατάφεραν να φέρουν γρήγορα το παιχνίδι στα ίσα με γκολ των Σάουθερν και Γουέμπστερ με το τέλος του τρίτου οκταλέπτου να λήγει με το σκορ στο 5-5.

Με το ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου η ΜακΓκι έβαλε μπροστά την Αυστραλία για να απαντήσει άμεσα η Ασημάκη. Η Αραντσίνι στα 2.36 για το τέλος έβαλε και πάλι μπροστά τα καγκουρό, για να σκοράρει η Τσουκαλά 1,56 πριν την λήξη του αγώνα.

Η Νοξ αστόχησε και η Εθνική είχε την ευκαιρία να περάσει μπροστά. Η Ρουμπέση όμως έκανε το λάθος και οι Αυστραλές με τη Ζαγκάμι σκόραραν στην κόντρα. Η Ελλάδα είχε δύο ευκαιρίες στη συνέχεια με παίκτρια παραπάνω να σκοράρει, δεν τα κατάφερε και ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Αυστραλία - Ελλάδα 8-7

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-3, 2-1, 3-2

Αυστραλία: Μπιντσγουορθ, Μπάκλινγκ, Ζαγκάμι 2, Σάουθερν, Γουέμπστερ, ΜακΓκι, Αραντσίνι

Ελλάδα: Τσουκαλά 4, Ελ. Πλευρίτου, Ρουμπέση, Ασημάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ