ΠΟΛΟ

Άτυχη η Εθνική Εφήβων, έχασε 18-17 στα πέναλτι και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά

Ήττα και αποκλεισμός από τα ημιτελικά στην διαδικασία των πέναλτι με 18-17 από την Ουγγαρία (κ.δ. 15-15) για την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Εφήβων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ποντγκόριτσα.

Άτυχη ήττα και αποκλεισμός από τα ημιτελικά στην διαδικασία των πέναλτι με 18-17 από την Ουγγαρία (κ.δ. 15-15) για την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Εφήβων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ποντγκόριτσα. Οι Έλληνες διεθνείς κατάφεραν να ισοφαρίσουν μόλις δύο δευτερόλεπτα πριν το τέλος, όμως στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή.

Η ελληνική ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 3-0 στα τρία πρώτα λεπτά. Όμως οι Ούγγροι κατάφεραν να αντιδράσουν και αφού ισοφάρισαν σε 4-4, πήραν το προβάδισμα στο ημίχρονο με 7-6. Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου μισή ώρα κι ενώ το σκορ ήταν στο 6-5 υπέρ της Ουγγαρίας λόγω κατταρακτώδους βροχής (2:24 πριν την λήξη του ημιχρόνου).

Στην συνέχεια οι Ούγγροι έφτασαν σε προβάδισμα τριών γκολ (12-9), λίγο πριν την λήξη της τρίτης περιόδου, όμως οι Έλληνες διεθνείς έδειξαν ψυχή και ισοφάρισαν στα πρώτα λεπτά της τελευταίας περιόδου σε 12-12. Στην συνέχεια το παιχνίδι μετατράπηκε σε θρίλερ με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ.

Οι Ούγγροι είχαν το προβάδισμα συνεχώς (13-12, 14-13, 15-14) όμως ένα γκολ του Νίκου Γαρδίκα 2'' πριν το τέλος έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι. Εκεί οι Ούγγροι στάθηκαν πιο τυχεροί και πιο ψύχραιμοι παίρνοντας την νίκη με 3-2. Πλέον, η ελληνική ομάδα θα παίξει για τις θέσεις 5-8 με τον ηττημένο του ζευγαριού Αυστραλία - Κροατία.

ΕΛΛΑΔΑ - Ουγγαρία 17-18 πεν. (Τα οκτάλεπτα: 4-3, 2-4, 4-5, 5-3, πεν. 2-3)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ