ΠΟΛΟ

Ασημάκη: "Στο τέλος δείξαμε ωριμότητα"

LEN EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΟΥΡΑΛΟΤΣΚΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
LEN EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΟΥΡΑΛΟΤΣΚΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τη νίκη της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού επί της Ουραλότσκα και για τη συνέχεια των ερυθρόλευκων στην Ευρώπη.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας στο πόλο των γυναικών πανηγύρισε ο Ολυμπιακός. Η Αλεξάνδρα Ασημάκη ήταν για μία ακόμη φορά από τις κορυφαίες της ομάδας της, σκοράροντας τέσσερις φορές στη νίκη με 18-13 επί της Ουραλότσκα.

Η φουνταριστή των ερυθρολεύκων μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” με τον Άκη Δημακό για την επικράτηση επί της ρωσικής ομάδας, αλλά και για την ευρωπαϊκή συνέχεια του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sport24 Radio 103,3:

Για τη νίκη κόντρα στην Ουραλότσκα: "Είχαμε πει πριν από τον αγώνα και το είχαμε και στο μυαλό μας, πως η ρωσική ομάδα είναι επικίνδυνη. Μπορεί να σου κάνει τη ζημιά καθώς παίζει απρόβλεπτα και διαφορετικά από το ευρωπαϊκό πόλο. Ξεκινήσαμε νωθρά και παρότι είχαμε δουλέψει πολύ καλά, ο προπονητής, μάς είχε πει τι να προσέξουμε, πιαστήκαμε απροετοίμαστες. Γι” ακόμα ένα παιχνίδι όμως, στο τέλος δείξαμε ωριμότητα για να διαχειριστούμε το σκορ και να πάρουμε τη νίκη. Το καρδιοχτύπι που περάσαμε και το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα, ωστόσο κρατάμε αυτό σαν θετικό και αρνητικό, το νωθρό ξεκίνημα".

Για τα θετικά αποτελέσματα χωρίς να πιάσει το 100% ο Ολυμπιακός: "Υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός με τη βοήθεια της διοίκησης όλα αυτά τα χρόνια, έχει καταφέρει να κρατήσει το έμψυχο δυναμικό του σε μεγάλο βαθμό και κάθε χρόνο να κάνει ποιοτικές προσθήκες. Οπότε οι στόχοι παραμένουν ίδιοι, γιατί το ρόστερ παραμένει πολύ δυνατό που μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε μια καλή πορεία στην Ευρώπη όπως τα προηγούμενα χρόνια. Η ομάδα έχει αποκτήσει μια ειδική βαρύτητα και ξέρει να παίρνει σημαντικές νίκες απέναντι αντιπάλους που μπορεί να είναι υποδεέστεροι αλλά κρύβουν παγίδες".

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ