ΠΟΛΟ

Ασημάκη: "Ιστορική στιγμή για τον Ολυμπιακό"

Ασημάκη: "Ιστορική στιγμή για τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη δήλωσε τυχερή για την κατάκτηση του Champions League στην πρώτη σεζόν με τον Ολυμπιακό μιλώντας στον "Sport24 Radio 103.3" ενώ χαρακτήρισε παλικάρια τις συμπαίκτριές της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η φουνταριστή του Ολυμπιακού στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό:

Για την κατάκτηση της Euroleague: "Είναι ιστορική στιγμή για τον Ολυμπιακό. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη για πρώτη φορά και μάλιστα στο σπίτι του. Είμαι τυχερή γιατί το ζω από τον πρώτο χρόνο που ήρθα εδώ, μπροστά στον κόσμο μας".

Για το ότι διεξήχθη το φάιναλ φορ στο Παπαστράτειο και όχι στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ: "Ακόμα καλύτερα που έγινε εδώ. Από εδώ δε βγαίνει κανένας".

Για το 8-9 που βρέθηκαν πίσω στο σκορ και πόσο δύσκολη ήταν η ανατροπή: "Ήταν πολύ δύσκολο γιατί η Σαμπαδέλ έχει συνηθίσει να προηγείται και ξέρει να κρατάει το σκορ. Παίξαμε με πάθος και καθαρό μυαλό. Ήταν δύσκολο αυτό που κάναμε, γιατί παίξαμε με μια τρομερή ομάδα που ήταν αήττητη τόσα χρόνια".

Για τη Χρυσή Διαμαντοπούλου και τις συμπαίκτριές της: "Είναι όλες τους καταπληκτικές αθλήτριες. Είναι μάγκες και παλικάρια οι συμπαίκτριές μου. Η Διαμαντοπούλου είναι ένας από τους λόγους που ήρθα στον Ολυμπιακό. Είναι φανταστική και μοναδική η Χρυσή (Διαμαντοπούλου)".

Για την αντιμετώπιση που είχε ο Ολυμπιακός από τη Σαμπαντέλ: "Είχε μία υπεροψία η αντίπαλός μας, αλλά είναι και φυσιολογικό, γιατί τα έχει πάρει όλα τα τελευταία χρόνια. Τις νικήσαμε όμως βγάζοντας το απαιτούμενο πάθος".

Για το αν τους έφερε γούρι ο Sport24 Radio που ήταν χορηγός επικοινωνίας: "Πραγματικά μας έφερε γούρι ο Sport24 Radio και ζήσαμε μία απίστευτη στιγμή".

Στον "Sport 24 Radio 103.3" μίλησαν επίσης ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλιδης, η γενική διευθύντρια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλιγκίρη καθώς και ο προπονητής των Νεανίδων του Ολυμπιακού, Γιάννης Μπενόπουλος. Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Παυλίδης: "Είχαμε δώσει υπόσχεση νίκης"

Για την επιτυχία του Ολυμπιακού: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ευτυχισμένοι που πήραμε το κύπελλο και γιατί νικήσαμε μια ομάδα που έχει σαρώσει τα πάντα τα τελευταία χρόνια. Ήταν αήττητη εδώ και τρία χρόνια. Επομένως, το βάρος της επιτυχίας είναι διπλάσιο".

Για το τι είπε στις παίκτριές του πριν από την έναρξη του τελικού: "Τους είπα ότι ζηλεύω που θα παίξουν μπροστά σε τέτοιο κόσμο. Ήταν κάτι το φανταστικό. Και τους θύμισα την υπόσχεση που είχαμε δώσει μετά την ήττα μας στο Super Cup από την ίδια ομάδα στη Βαρκελώνη. Ότι δηλαδή την επόμενη φορά θα τις νικήσουμε".

Για το που αφιερώνει το τρόπαιο: "Το αφιερώνω στον πατέρα μου που έχει φύγει από τη ζωή. Μακάρι να το έβλεπε εδώ μαζί μου".

Για τα κλειδιά της επικράτησης στον τελικό επί της Σαμπαντέλ: "Μείναμε ψύχραιμοι ως το τέλος. Ξέραμε ότι έχουμε την ποιότητα. Ήξερα ότι στο τελευταίο οχτάλεπτο αν δεν ξέφευγε η Σαμπαντέλ θα το παίρναμε. Είχαμε και τον κόσμο στο πλευρό μας. Δεν ανησυχήσαμε σε καμία περίπτωση".

Τσιλιγκίρη: "Ζήσαμε απίστευτες στιγμές"

Για την επιτυχημένη διοργάνωση του F4 της Euroleague που ανέλαβε ο Ολυμπιακός: "Τα καταφέραμε με οργάνωση και δουλειά. Ένα μήνα δουλεύουμε μέρα-νύχτα. Το αποτέλεσμα μας αντάμειψε. Ήταν απίστευτη η ατμόσφαιρα. Συγχαρητήρια στην ομάδα και στον κόσμο. Πήραμε συγχαρητήρια και από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Ζήσαμε απίστευτες στιγμές, που σήκωσε η ομάδα την κούπα στον Πειραιά".

Για το αν υπάρχει πριμ από τον κ. Μαρινάκη: "Υπάρχει πριμ από τον κ. Μαρινάκη σε όλα τα κορίτσια. Είναι πάντα δίπλα μας. Το ίδιο θα πρέπει να κάνει και η πολιτεία σ' αυτές τις ομάδες που δίνουν χαρά στον κόσμο".

Για το που αφιερώνει το τρόπαιο: "Στην ίδια την ομάδα, στον πρόεδρο, κ. Κουντούρη και στον κ. Μαρινάκη. Οι μεγάλοι άνδρες μόνο μεγάλα πράγματα μπορούν να κάνουν".

Μπενόπουλος: "Δουλεύουμε σε σωστές βάσεις"

Για την επιτυχία του Ολυμπιακού και την κατάκτηση της EUROLEAGUE στο πόλο γυναικών: "Ήταν κάτι το απίστευτο. Η ομάδα και ο Χάρης (Παυλίδης) το σχεδίαζαν για αρκετό καιρό. Αξίζουν όλοι συγχαρητήρια. Τα καταφέραμε απέναντι σε μια ομάδα, όπως η Σαμπαντέλ που έχει τρία ευρωπαϊκά τα τέσσερα τελευταία χρόνια".

Για το νέο αίμα που έρχεται από την μικρότερες ομάδες του συλλόγου που επιβλέπει: "Νομίζω ότι όλοι δουλεύουμε σε σωστή βάση τα τελευταία χρόνια που είμαστε στην ομάδα. Όλα τα παιδιά των μικρότερων ομάδων ήταν εδώ και είδαν τι έγινε. Τους λέμε ότι πρέπει να κουραστούν πάρα πολύ για να πετύχουν. Δεν έχουμε χώρο βέβαια, για τα παιδιά, αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο. Στο μέλλον μακάρι πολλά κορίτσια να στελεχώσουν τη μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού και την Εθνική".

Για το που το αφιερώνει: "Το αφιερώνω στον Χάρη Παυλίδη γιατί το αξίζει 100%. Προσωπικά το αφιερώνω στην κορούλα μου που είναι 9 μηνών και στη γυναίκα μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ