ΠΟΛΟ

Ασημάκη: "Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς"

Ασημάκη: "Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς"

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τις δικές της ατομικές διακρίσει, χαρακτηρίζοντας την ομαδική προσπάθεια και δουλειά ως τους κύριους λόγους που αυτό συνέβη, ενώ μίλησε συνολικά για τη φετινή χρονιά του Ολυμπιακού

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη, η οποία κατέκτησε την 1η θέση στη βαθμολογία του επάθλου novasports, ενώ παράλληλα αναδείχθηκε πρώτη και στην επιμέρους κατηγορία της καλύτερης φουνταριστής, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος γι' αυτήν της την επιτυχία, χαρακτηρίζοντας την ομαδική προσπάθεια και δουλειά ως τους κύριους λόγους που αυτό συνέβη, ενώ μίλησε συνολικά για τη φετινή χρονιά του συλλόγους της, του Ολυμπιακού:

Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν για να πάρω αυτό το βραβείο. Είναι κάτι που ήρθε μέσα από ομαδική δουλειά, αφού οι συμπαίκτριές μου και ο προπονητής μου δουλέψαμε πολύ σκληρά. Σίγουρα το γεγονός ότι δεν επετεύχθησαν όλοι οι στόχοι μας μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, αλλά ο πρωταρχικός μας στόχος που ήταν το πρωτάθλημα ήρθε και μάλιστα με το αήττητο για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Οπωσδήποτε είχαμε σαν στόχο να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και στην Ευρώπη και μάλιστα είχαν γίνει οι κινήσεις από τη διοίκηση ώστε να το καταφέρουμε, αλλά τελικά δε βγήκε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Συνεχίζουμε για τη νέα χρονιά. Στόχος είναι να βοηθάω την ομάδα μου κάνοντας το καλύτερο που μπορώ. Τα ατομικά βραβεία είναι κάτι που έρχονται μέσα από ομαδική προσπάθεια”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ