ΠΟΛΟ

Αρχηγικό προβάδισμα για Βουλιαγμένη, 12-10 τον Παναθηναϊκό

Αρχηγικό προβάδισμα για Βουλιαγμένη, 12-10 τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τον Χρήστο Αφρουδάκη να καθαρίζει το ματς με γκολ του 1,30 πριν το τέλος η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε με 12-10 επί του Παναθηναϊκού και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά.

Το 1-0 στην ημιτελική σειρά των πλέι οφς της Α1 πόλο των ανδρών έκανε η Βουλιαγμένη. Ο ΝΟΒ επιβλήθηκε με 12-10 επί του Παναθηναϊκού μετά από ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το ματς ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα. Άλλωστε, όπως έχει φανεί και από την κανονική περίοδο πρόκειται για δύο ομάδες που είναι σχεδόν ισοδύναμες και οι λεπτομέρειες κρίνουν τον νικητή κάθε φορά.

Τώρα ήταν η σειρά της Βουλιαγμένης να χαμογελάσει αφού με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Καπότση και Χρ. Αφρουδάκη έφτασε στη μεγάλη νίκη. Από την άλλη ο Διονύσης Καρούντζος ήταν εξαιρετικός πέτυχε έξι τέρματα, αλλά τελικά δεν έφτασαν στον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με ανοιχτές άμυνες και εναλλαγές στο σκορ. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε δυο φορές στο τρίτο οκτάλεπτο (με πρωταγωνιστή τον Καρούντζο), αλλά ο ΝΟΒ κατάφερε να ισοφαρίσει και με δύο γκολ στο φινάλε της τέταρτης περιόδου (των δύο πρώτων σκόρερ του στο συγκεκριμένο ματς, του Καπότση και του Χρήστου Αφρουδάκη), πήρε τη νίκη.

Η επόμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο στο πλαίσιο των ημιτελικών των πλέι οφ είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 21/4 στις 18.00 στην έδρα του Παναθηναϊκού, στο Ιλίσιο κολυμβητήριο. Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες.

Σύμφωνα με το Φύλλο Αγώνα: "Στο 4.18 της τρίτης περιόδου απεβλήθη ο έφορος της ομάδας του Παναθηναϊκού κ. Θεοφιλόπουλος Μαρίνος για διαμαρτυρία (κόκκινη κάρτα)".

Έτσι, οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Πέμπτη όπου ο Παναθηναϊκό στο Ιλίσιο θα προσπαθήσει να στείλει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι.

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα.

Βουλιαγμένη - Παναθηναϊκός 12-10

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 4-4, 3-1

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κώστας Λούδης): Καπότσης 4, Χ. Αφρουδάκης 3, Παπαδόγκωνας 2, Βουλγαράκης 1, Κοπελιάδης 1, Ελμισιάν 1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τεό Λοράντος): Καρούντζος 6, Πρίμορατς 1, Δερμιτζάκης 1, Κόνγουεϊ 1, Γ. Αφρουδάκης 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ