ΠΟΛΟ

Αρνείται να χάσει ο Ολυμπιακός

Αρνείται να χάσει ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός, με τον Ντόσκα να σκοράρει τρία δευτερόλεπτα πριν το τέλος, έφυγε με το 7-7 από την Βαρκελώνη και έμεινε ζωντανός στην πρόκριση του Final 6 του Champions League.

Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού έχει το μέταλλο του νικητή και αρνείται να χάσει. Σε ένα ματς το οποίο δεν πήγε καλά στην επίθεση, ήταν τραγικοί στον παίκτη παραπάνω, οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν με ένα γκολ του Ντόσκα να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Μπαρτσελονέτα (7-7).

Ο αγώνας ξεκίνησε με όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι με τις δύο ομάδες να δίνουν το βάρος τους στην άμυνα.

Ο Μουρίκης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος της πρώτης περιόδου με τον Στραχίνια Ράσοβιτς να ισοφαρίζει με τη λήξη του οκταλέπτου. Από εκεί και πέρα η Μπαρτσελονέτα ήταν εκείνη που έβρισκε πιο εύκολα το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυ και με επί μέρους 2-1 κατάφερε να πάει στο ημίχρονο με το σκορ υπέρ της στο 3-2.

Με την έναρξη του τρίτου οκταλέπτου ο Γούνας ισοφάρισε, αλλά με γκολ των Στραχίνια Ράσοβιτς και Λιφάντε οι Καταλανοί προηγήθηκαν με δύο γκολ διαφορά στο 22'. Ο Μυλωνάκης με γκολ στον παίκτη παραπάνω μείωσε εκ νέου τη διαφορά, για να έρθει ο Βίκτορ Ράσοβιτς να κάνει το 6-4, σκορ με το οποίο τελείωσε η τρίτη περίοδος.

Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Μουνάριθ Εγκάνια ανέβασε τη διαφορά στα τρία γκολ, όμως ο Ολυμπιακός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Ο Γούνας μείωσε αμέσως σε 7-5, για να έρθει ο Μάλιαρακ στο 1.38΄πριν το τέλος της αναμέτρησης να κάνει βάλει "φωτιά" στο ματς. Ο Παβιτς με μια μεγάλη απόκρουση κράτησε ζωντανό τον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι είχαν την τελευταία λέξη στο ματς.

Παίζοντας με παίκτη παραπάνω ο Ολυμπιακός έχασε την επίθεση και όλα έδειχναν ότι δεν θα μπορούσε να γλιτώσει την ήττα. Τελικά όμως ο Ντόσκας με ένα εξαιρετικό σουτ αιφνιδίασε την άμυνα των Καταλανών και τον κορυφαίο τερματοφύλακα τους, Πινέδο, χαρίζοντας το βαθμό της ισοπαλίας στον Ολυμπιακό.

Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός 7-7

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 3-2, 1-3

Μπαρτσελονέτα: Πινέδο, Σίρανι, Σ. Ράσοβιτς 2, Εγκάνια 1, Γκαρθία, Μινγκέλ, Μπαρτσέλο, Λιφάντε 1, Κόμπτε, Φερνέντες, Β. Ράσοβιτς 2, Φαμέρα 1, Τόρρας.

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης 2, Δελακάς, Γούνας 2, Φουντούλης, Σμιθ, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάλιαρακ 1, Βλαχόπουλος, Γαλανόπουλος

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Σπαντάου - Πριμόριε 9-9

Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός 7-7

16/12 Γιαντράν - Έγκερ

Η βαθμολογία του ομίλου

Πριμόριε 7

Μπαρτσελόνετα 7

Ολυμπιακός 6

Έγκερ 4

Σπαντάου 3

Γιαντράν 1

* Έγκερ και Γιάντραν έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Επόμενη αγωνιστική (03/02)

Έγκερ - Σπαντάου

Ολυμπιακός - Γιαντράν

Πριμόριε - Μπαρτσελονέτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ