ΠΟΛΟ

Αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό ο Θεοδωρόπουλος

Αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό ο Θεοδωρόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος αποχαιρέτησε μετά από δύο χρόνια την ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού. Πιθανότερος προορισμός του το Παλαιό Φάληρο.

Η παραμονή ή όχι του Αργύρη Θεοδωρόπουλου στην ομάδα πόλο ανδρών του Παναθηναϊκού ήταν ένα ερωτηματικό που δεν είχε απαντηθεί εδώ και αρκετό καιρό. Τελικά τη λύση στο γρίφο έδωσε ο ίδιος ο έμπειρος περιφερειακός μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook.

Στο μήνυμα του ο Θεοδωρόπουλος ευχαριστεί τον Παναθηναϊκό για τη συνεργασία που είχαν τα τελευταία δύο χρόνια αποχαιρετώντας ουσιαστικά το "τριφύλλι".

"Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για τη συνεργασία των δύο τελευταίων ετών. Χρονιές άκρως επιτυχημένες και πρωτόγνωρες για το σύλλογο. Πλέον ο τρόπος και οι βάσεις για το βήμα παραπάνω υπάρχουν. Θέληση χρειάζεται" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επόμενος σταθμός για τον Θεοδωρόπουλο εκτός απροόπτου θα είναι το Παλαιό Φάληρο. Ουσιαστικά ο 34χρονος περιφερειακός θα επιστρέψει στην πρώτη του ομάδα για να την ενισχύσει στη μάχη που θα δώσει για παραμονή έχοντας ένα ρόστερ με πολλούς νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες.

Την ίδια ώρα περιμένουμε να δούμε εάν ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε μία ακόμα μεταγραφή καλύπτοντας το κενό που δημιουργήθηκε στο ρόστερ του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ