ΠΟΛΟ

Αποσύρθηκε και υποβιβάστηκε το Καλαμάκι

ΠΟΛΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ-ΠΑΟ
ΠΟΛΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ-ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο ΝΟ Καλαμακίου ανακοίνωσε ότι δεν θα κατέβει στον αγώνα με τη Χίο λόγω των εξόδων και υποβιβάστηκε στην Α2 πόλο των ανδρών. Αναλυτικά το πρόγραμμα σε play off και play out.

Τη μία από τις δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν στην Α2 πόλο των ανδρών μάθαμε την Τρίτη (04/04). Ο ΝΟ Καλαμακίου χωρίς καν να αγωνιστεί στα play out υποβιβάζεται αφού με επιστολή που έστειλε στην ΚΟΕ ενημέρωσε ότι δεν θα μεταβεί στη Χίο για τον αγώνα με το ΝΟΧ.

Η ομάδα του Καλαμακίου θα αντιμετώπιζε τους νησιώτες για τα play out με τη σειρά να είναι ήδη στο 2-0 λόγω των αποτελεσμάτων της κανονικής περιόδου. Έτσι, η Χίος χρειαζόταν μία ακόμη νίκη για να παραμείνει στην Α1.

Αυτή ήρθε στα χαρτιά με την απόφαση του ΝΟΚ να μην ταξιδέψει στη Χίο λόγω του κόστους του ταξιδιού και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το σκορ της σειράς να γίνει 3-0 με την ομάδα του Καλαμακίου να υποβιβάζεται αυτόματα στην Α2.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ PLAY OFF ΚΑΙ ΤΩΝ PLAY OUT

Από εκεί και πέρα η ΚΟΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αγώνων σε play off και play out οι οποίοι ξεκινούν την Τετάρτη (05/04). Για τα play off ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ και η Γλυφάδα το Παλαιό Φάληρο.

Οι ομάδες που θα πετύχουν 2 νίκες, προκρίνονται στην επόμενη φάση (Β’), όπου και θα αντιμετωπίσουν, ο μεν νικητής του ζευγαριού Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ τον πρώτο της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο (Ολυμπιακό), ο δε νικητής του ζευγαριού Γλυφάδα - Παλαιό Φάληρο τον δεύτερο (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ). Οι ηττημένοι των δύο ζευγαριών, θα αγωνιστούν στη Β’ Φάση για τις θέσεις 5-6.

Στα play out μετά τα όσα αναφέραμε πιο πάνω θα έχουμε μονάχα ένα ζευγάρι. Αυτό ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΝΟ Πατρών. Οι κυανέρυθροι προηγούνται με 1-0 στις νίκες από την κανονική περίοδο. Η ομάδα που θα πετύχει 3 νίκες συνολικά, παραμένει στην Α1 και θα αγωνιστεί για τις θέσεις 9-10 στη συνέχεια απέναντι στη Χίο.

Αντίθετα, η ηττημένη ομάδα, υποβιβάζεται στην Α2 μαζί με το Καλαμάκι.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ PLAY OFF

Τετάρτη (5/4) Θέσεις 1-6

15.00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ

20.30 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παρασκευή (7/4) Θέσεις 1-6

15.00 ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

20.00 ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

* Αν χρειαστούν 3οι αγώνες, την Κυριακή 9 Απριλίου στις έδρες των ομάδων που έχουν το πλεονέκτημα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ PLAY OUT

Τετάρτη (5/4) Θέσεις 9-12

20.30 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ

Παρασκευή (7/4) Θέσεις 9-12

20.00 ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

* Αν χρειαστεί 3ος αγώνας, την Κυριακή 9 Απριλίου στην έδρα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ (Νέα Σμύρνη).

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ