ΠΟΛΟ

Αποκλεισμός στις λεπτομέρειες για τη Βουλιαγμένη

Αποκλεισμός στις λεπτομέρειες για τη Βουλιαγμένη
INTIME SPORTS

Δώδεκα δευτερόλεπτα πριν το τέλος η Γιάντραν ισοφάρισε 6-6 τη Βουλιαγμένη και πήρε εκείνη την πρόκριση μαζί με την Ακουακιάρα στο Euro Cup στο πόλο ανδρών.

Δεν κατάφερε τελικά η Βουλιαγμένη να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro Cup μένοντας στην ισοπαλία με την Γιάντραν στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. Το τελικό 6-6 που διαμορφώθηκε με τέρμα στα 12 δευτερόλεπτα πριν το τέλος έδωσε την πρόκριση στους φιλοξενούμενους.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη του τη διάρκεια ενώ υπήρχε και ένταση ανάμεσα στους παίκτες.

Η άτυπη μάχη του Σέκουλις με τον Τίγκα για τον πρώτο σκόρερ της αναμέτρησης ξεκίνησε από την αρχή του αγώνα αφού αυτοί οι δύο ήταν που πέτυχαν τα πρώτα γκολ του αγώνα. Ακολούθησαν ένα από τον Καπετανάκη και ένα από τον Μπράσκοβιτς για το τελικό 2-2 της πρώτης περιόδου.

Στη δεύτερη είχαμε δύο αποβολές με αντικατάσταση με αυτή του Χρήστου Αφρουδάκη να "πονά" περισσότερο τη Βουλιαγμένη. Τελικά η Γιάτραν σε φάση που έπαιξε με δύο παίκτες παραπάνω πέτυχε το μοναδικό τέρμα του οκταλέπτου με σκόρερ τον Ζάριτς.

Το τρίτο οκτάλεπτο κύλισε με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα τέρμα με τους Τίγκα και Σέκουλιτς αντίστοιχα και έτσι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στην τέταρτη περίοδο έχοντας προβάδισμα 4-3. Στα πρώτα πέντε λεπτά της τέταρτης περιόδου η Βουλιαγμένη έτρεξε ένα επί μέρους 3-0 με τον Τίγκα να κάνει το 6-4 τρία λεπτά πριν το τέλος.

Η Γιάντραν όμως αρχικά μείωσε με 6-5 με τον Σέκουλιτς για να έρθει ο Ουρκόπινα 12 δευτερόλεπτα πριν το τέλος να κάνει το τελικό 6-6.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 0-1, 1-1, 3-2

Βουλιαγμένη: Καπετανάκης 2, Τίγκας 3, Καπότσης 1

Γιαντράν: Σέκουλιτς 3, Μπράσκοβιτς 1, Ζάριτς 1, Ουρκόπινα 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ