ΠΟΛΟ

Από το Survivor στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης ο Κοκκινάκης

Από το Survivor στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης ο Κοκκινάκης

Ο Κώστας Κοκκινάκης, μετά την περιπέτεια στο Survivor επιστρέφει στο πόλο. Από 12 Ιουνίου αναλαμβάνει την ευθύνη και τον συντονισμό των καλοκαιρινών Camp του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

Ο Κώστας Κοκκινάκης, αφού ολοκλήρωσε την περιπέτεια του στον Άγιο Δομίνικο επιστρέφει στα παλιά του λημέρια! Από 12 Ιουνίου αναλαμβάνει την ευθύνη και τον συντονισμό των καλοκαιρινών Camp του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης!

Ο Κώστας σε συνέχεια της εξαιρετικής του καριέρας στην υδατοσφαίριση με δύο συμμετοχές σε Ολυμπιάδες, έχοντας κατακτήσει ένα Πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα Ελλάδος και φτάνοντας στον τελικό του LEN Euro Cup είναι ο πλέον ειδικός για να ενισχύσει την ήδη επιτυχημένη διοργάνωση των Καλοκαιρινών Camp του ΝΟΒ.

Παιδιά από 5 έως 13 ετών έχουν την δυνατότητα να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον ναυταθλητισμό, ιστιοπλοΐα, wind surf, water polo, κολύμβηση, συγχρονισμένη κολύμβηση, θαλάσσιο σκι, wakeboard, κανό, γυμναστική, κηπουρική και άλλες εκπλήξεις με σωστή καθοδήγηση των επιλεγμένων προπονητών και ομαδαρχών του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, συνδυάζοντας την εκμάθηση με καλοκαιρινές διακοπές στις μοναδικές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Β στον Λαιμό Βουλιαγμένης.

Τα Summer Camps πραγματοποιούνται σε τρις περιόδους των 3ων εβδομάδων. Συγκεκριμένα οι περίοδοι είναι οι εξής:

- 1η περίοδος: Δευτέρα 12/6 – Παρασκευή 30/6 ( 3 εβδομάδες)

- 2η περίοδος: Δευτέρα 3/7 – Παρασκευή 21/7 ( 3 εβδομάδες)

- 3η περίοδος: Δευτέρα 24/7 – Παρασκευή 11/8 ( 3 εβδομάδες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ