ΠΟΛΟ

Από το Καζάν στον Βόλο

Από το Καζάν στον Βόλο

Πέντε πολίστριες που αγωνίστηκαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, θα παίξουν και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων γυναικών στο Βόλο (17-23/8). Ποια είναι η ιδιαιτερότητα και η δυσκολία της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Οι αδερφές Στεφανία και Ιωάννα Χαραλαμπίδη, η Χρυσή Διαμαντοπούλου, η Ελευθερία Πλευρίτου και η Έλενα Ξενάκη συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων γυναικών στον Βόλο (17-23/8).

Ο Γιώργος Μορφέσης ανακοίνωσε τα ονόματα της εθνικής νέων γυναικών. Η σύνθεση της ομάδας είναι 11μελής και συμμετέχουν επίσης οι Μαρία Πάτρα, Ιωάννα Χυδηριώτη, Μίλβα Καλογεράκου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Βιργινία Νιαρχάκου και Ιωάννα Σταματοπούλου.

Η αποστολή είναι 11μελής και όχι 13μελής, αφού η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με βάση τους νέους κανονισμούς. Με έξι αντί για επτά παίκτριες, μικρότερη μπάλα, μικρό τερέν. Στόχος της ομάδας παραμένει η κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Η εθνική νέων γυναικών θα αντιμετωπίσει στον Α' Όμιλο τις Ιαπωνία, Ρωσία και Μεγάλη Βρετανία. Η τελευταία θα είναι η αντίπαλος της στην πρεμιέρα. Αυτές τις μέρες η ελληνική ομάδα πραγματοποιεί κοινή προετοιμασία με τις εθνικές ομάδες της Ολλανδίας και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Προηγήθηκε η 4η θέση της εθνικής ομάδας στο "Πυθία Καπ" στην Ιτέα δίχως τις παίκτριες του Καζάν και το δίδυμο Μορφέσης-Λέανδρος. Υπεύθυνος για την ομάδα ήταν ο συνεργάτης του, Άγγελος Γαρελίδης, ενώ η παγκόσμια πρωταθλήτρια της Σαγκάης Κική Λιόση εργάζεται ως γυμνάστρια στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ