ΠΟΛΟ

Απέφυγε την Ισπανία η εθνική γυναικών

Απέφυγε την Ισπανία η εθνική γυναικών

Με νίκη επί της Νότιας Αφρικής απόψε (21.30) η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών θα αντιμετωπίσει τον Καναδά με έπαθλο την πρόκριση στην προημιτελική φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Παρά τις δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες ο δρόμος της διάκρισης παραμένει ορθάνοιχτος για την εθνική ομάδα πόλο των γυναικών. Με την προϋπόθεση πως η ομάδα του Γιώργου Μορφέση νικήσει απόψε (21.30, live από το Sport24.gr) την αδύναμη Νότια Αφρική για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Καζάν, θα αποφύγει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία στα πλέι οφ το Σάββατο (1/8).

Ο Καναδάς θα βρεθεί στο δρόμο της πρώην παγκόσμιας πρωταθλήτριας. Η Ισπανία επιβλήθηκε 12-6 του Καναδά στο ντέρμπι του Α' Ομίλου και πήρε την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Παρέα με την παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2013 στη Βαρκελώνη, την Ισπανία πέρασε απευθείας στα προημιτελικά και η Ιταλία με τη νεοαποκτηθείσα από τον Ολυμπιακό, Τζούλια Έμολο να σημειώνει δύο γκολ και τη Ρομπέρτα Μπιανκόνι να προσθέτει άλλα τρία στην επικράτηση της "Setterosa"με 15-6 με αντίπαλο τη Βραζιλία.

Οι πανίσχυρες Ηνωμένες Πολιτείες θα αναμετρηθούν με την Ουγγαρία για την πρόκριση στην 8άδα του παγκοσμίου.

Τα σημερινά αποτελέσματα:

Βραζιλία-Ιταλία 6-15

Ιαπωνία-ΗΠΑ 2-17

Ουγγαρία-Γαλλία 18-3

Καναδάς-Ισπανία 6-12

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ