ΠΟΛΟ

Ανταλλαγή Μορφέση-Κεχαγιά

Ανταλλαγή Μορφέση-Κεχαγιά

Ο επί σειρά ετών συνεργάτης του στην εθνική ομάδα πόλο των γυναικών, ο Σάκης Κεχαγιάς ενδέχεται να διαδεχθεί τον Γιώργο Μορφέση στην τεχνική ηγεσία. Ο προπονητής των μεταλλίων θα αξιοποιηθεί σε άλλο ρόλο στις εθνικές ομάδες.

Μετά από έξι χρόνια ως πρώτος προπονητής, μετά από έξι χρόνια γεμάτη μετάλλια και διακρίσεις, φαίνεται πως ήρθε η ώρα για τον Γιώργο Μορφέση να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του. Ο προπονητής της εθνικής γυναικών και των μικρότερων εθνικών ομάδων ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αναμένεται να αξιοποιηθεί σε άλλο ρόλο στην ομοσπονδία κολύμβησης (ΚΟΕ), ίσως στη θέση του τεχνικού διευθυντή των εθνικών ομάδων που διατηρεί ο Σάκης Κεχαγιάς. Ο πρώην προπονητής της εθνικής ανδρών που αποχώρησε τον περασμένο χειμώνα μετά από τα... κύματα που σηκώθηκαν στην ελληνική υδατοσφαίριση με την (προσωρινή) αποχώρηση των Χρήστου Αφρουδάκη και Μανώλη Μυλωνάκη, θα επιστρέψει στους πάγκους.

Συνεργάτης του Μορφέση στις γυναίκες από το 2009 μέχρι το 2012, άνθρωπος που εμπιστεύεται ο ομοσπονδιακός τεχνικός, θα πάρει τη θέση του στην εθνική ομάδα. Ο Σάκης Κεχαγιάς λοιπόν ενδέχεται να οδηγήσει την εθνική γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Ιανουάριο στο Βελιγράδι και κυρίως στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά στην πόλη Γκούντα της Ολλανδίας.

Το πείραμα άλλωστε με την πρόσληψη του προπονητή του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχου στην εθνική ανδρών πέτυχε απόλυτα. Ο Κεχαγιάς γνωρίζει πολύ καλά την εθνική γυναικών και θα είναι ασφαλής η μετάβαση σε μια σημαντική χρονιά για την καριέρα των γυναικών που έχουν κατακτήσει τόσα μετάλλια, αλλά θέλουν τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μένει να δούμε αν θα υλοποιηθεί το παραπάνω σενάριο ή θα υπάρξει άλλη επιλογή για τη θέση του Μορφέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ