ΠΟΛΟ

Ανοίγει το ένα, κλείνει το άλλο

Ανοίγει το ένα, κλείνει το άλλο
INTIME SPORTS

Σε Λερναία Ύδρα τείνει να μετατραπεί το θέμα με τα κολυμβητήρια στη χώρα μας αφού ναι μεν άνοιξε το ΟΑΚΑ, αλλά έκλεισε μέχρι το Νοέμβριο το Ιλίσιο.

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν τον υγρό στίβο στη χώρα μας. Μετά την παράταση για την διευθέτηση των αδειών λειτουργίας στα κολυμβητήρια παρατηρούνται άλλα προβλήματα.

Μεγάλη ανάσα δόθηκε στο χώρο με την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ όπου πλέον τα σμαραγδένια νερά έχουν υποχωρήσει και οι πισίνες έχουν ξαναβρει το χρώμα τους.

Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για το Ιλίσιο κολυμβητήριο. Η πισίνα στην οποία διεξήχθη το πρωτάθλημα των κατηγοριών κολύμβησης, αφού το ΟΑΚΑ δεν είχε άδεια, παραμένει κλειστή και θα αργήσει να ανοίξει ξανά.

Το κολυμβητήριο ανήκει στο Δήμο και έπεσε μέσα στη μεταβατική περίοδο της διαδοχής της δημαρχίας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη γίνουν το καλοκαίρι τα έργα που έπρεπε και έτσι το κολυμβητήριο πλέον να μη λειτουργεί.

Οι εργασίες ξεκίνησαν στις αρχές της εβδομάδας ωστόσο προβλέπεται να λειτουργήσει ξανά σε περίπου δύο μήνες. Τόσο οι ομάδες υδατοσφαίρισης που το χρησιμοποιούσαν όσο και οι κολυμβητικοί σύλλογοι έχουν αναγκαστεί να μεταναστεύσουν.

Τα κολυμβητήρια στο Γουδί και στο ΟΑΚΑ είναι ορισμένα από αυτά που προσφέρουν λύσεις, ωστόσο, είναι δεδομένο ότι πρέπει να επαναλειτουργήσει το συντομότερο δυνατό και αυτό στα Ιλίσια. Το βασικότερο πρόβλημα είναι η εξεύρεση των απαραίτητων πόρων, ώστε να γίνουν όλα τα απαραίτητα έργα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τα μέσα του Νοεμβρίου, ωστόσο στην Ελλάδα ποτέ δεν μπορείς να βάλεις τα χέρια σου στη φωτιά σε αυτές τις περιπτώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ