ΠΟΛΟ

Άνετη νίκη για τις Νεάνιδες με 18-1 κόντρα στη Ρουμανία

Άνετη νίκη για τις Νεάνιδες με 18-1 κόντρα στη Ρουμανία

Η Ελλάδα έκανε το καθήκον της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων, επιβλήθηκε με 18-1 της Ρουμανίας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει τη Σλοβακία.

Μια εύκολη νίκη πέτυχε η Εθνική Νεανίδων απέναντι στην αδύναμη Ρουμανία με 18-1 για τον 3ο και τελευταίο αγώνα στη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης.

Την πρώτη θέση στο σκοράρισμα μοιράστηκαν οι Ειρήνη Νίνου με τη Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, σημειώνοντας από τέσσερα τέρματα.

Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες, "καθαρίζοντας" την αναμέτρηση από το 1ο οκτάλεπτο, όπου και προηγήθηκαν με 5-0. Στη 2η περίοδο δεν άλλαξε κάτι, με την ανάπαυλα να κλείνει στο 9-0 υπέρ της Εθνικής μας.

Το 3ο οκτάλεπτο έληξε με ένα επιμέρους σκορ 5-1, με τη Ρουμανία να σκοράρει για πρώτη φορά στον αγώνα στο 6:23 με την Μιχάιλα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τη Μαστρόκαλου, με τον φωτεινό πίνακα να γράφει 18-1.

Ο αντίπαλος της Εθνική για τα χιαστί θα είναι η Σλοβακία, που νίκησε 11-7 το Ισράηλ. Εφόσον νικήσουμε, στα προημιτελικά περιμένει η επικίνδυνη Ιταλία.

ΕΛΛΑΔΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ 18-1 (5-0, 4-0, 5-1, 4-0)

Ελλάδα: Αρχοντάκη, Κολιτσοπούλου, Νίνου Π. 2, Λούδη 1, Κανετίδου 1, Μαστρόκαλου 1, Νίνου Ειρ 4., Μυριοκεφαλιτάκη 4, Κοκκινάνη 2, Δούλη 2, Κοντονή 1, Τσιμάρα, Γιαννακέα

Ρουμανία: Τογκανέλ, Ιτούλ, Μπουνέα, Κρισμάρου, Βίντιγκαν, Μιχαίλα 1, Πίλικα, Λάζαρ, Νονέα, Σερμπανέσκου, Γκρανταμπούρα, Λάκατους, Σέρμπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ