ΠΟΛΟ

Ανανέωσε ο Φουντούλης

Ανανέωσε ο Φουντούλης
INTIME SPORTS

Την παραμονή του Γιάννη Φουντούλη για άλλα τρία χρόνια ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Ο Χιώτης περιφερειακός ολοκλήρωσε τη σεζόν με 101 γκολ στο πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός έσπασε τη συνήθεια των μονοετών συμφωνιών και ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Φουντούλη για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι "ερυθρόλευκοι" κράτησαν στην ομάδα τον κορυφαίο σκόρερ των τελευταίων τριών ετών. Ο Χιώτης περιφερειακός σημείωσε φέτος 101 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο 26χρονος πολίστας αγωνίζεται στον Ολυμπιακό από το 2009. " Τόσο εγώ όσο και ο Ολυμπιακός θέλαμε να συνεχίσουμε μαζί και τα επόμενα χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που παρέμεινα στην ομάδα και θεωρώ πως έχουν γίνει οι σωστές κινήσεις για να πάμε ψηλά και στην Ευρώπη, που είναι ο μεγάλος μας στόχος. Ο Ολυμπιακός καλύπτει απόλυτα τις φιλοδοξίες μου", είπε χαρακτηριστικά.

Ο Φουντούλης συνεχίζει την προετοιμασία με την εθνική ανδρών για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ήδη ανακοινώσει την παραμονή του Νίκου Δεληγιάννη, του Βαγγέλη Δελακά, του Γιώργου Ντόσκα, του Κώστα Μουρίκη και του Χριστόδουλου Κολόμβου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ