ΠΟΛΟ

Ανανέωσε ο Δεληγιάννης

Ανανέωσε ο Δεληγιάννης
INTIME SPORTS

Ο 37χρονος Νίκος Δεληγιάννης θα συνεχίσει να υπερασπίζεται για μια σεζόν ακόμη την εστία της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού. Το μήνυμα του πολύπειρου τερματοφύλακα.

" Νίκο Δεληγιάννη για πάντα στο λιμάνι", φωνάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Ο κορυφαίος τερματοφύλακας θα συνεχίζει να υπερασπίζεται την "ερυθρόλευκη" εστία για ακόμα μια σεζόν.

Φέτος ο Δεληγιάννης εξασφάλισε το 11ο πρωτάθλημα στην καριέρα του και του χρόνου θα επιχειρήσει να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου με 12 τίτλους.

Σε αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Sport24.gr ο Δεληγιάννης είχε δηλώσει: "Με ρώτησε τώρα ο συμπαίκτης μου, Αλέξανδρος Γούνας, πόσα πρωταθλήματα έχω πάρει και του είπα: Δεν τα μετράω. Ξέρω ότι έχω χάσει δύο ! Είναι νόμος της ζωής ότι όταν χαίρεσαι και αγαπάς αυτό που κάνεις, το κάνεις και καλά. Προσωπικά με γεμίζει το να παίζω και να ασχολούμαι με το άθλημα που αγαπώ, αυτό με κάνει και καλύτερο".

Μετά την ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού ο Δεληγιάννης έγραψε στο Facebook " Σίγουρα, αυτός που έφτιαξε το σενάριο της καριέρας μου, είχε και μεγάλη φαντασία και διαστροφή! Θα τον ευχαριστώ μια ζωή... Με αυτά και με αυτά βρέθηκα να χρωστάω ένα τραπέζει στον Χάρη Παυλίδη και να τρώω καζούρα από τους Χριστόδουλο Κολόμβο και Κώστα Μουρίκη για ένα χρόνο ακόμα!!! #Blessed".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ