ΠΟΛΟ

Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό η Ελευθεριάδου

Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό η Ελευθεριάδου

Η διεθνής περιφερειακός, Νικόλ Ελευθεριάδου θα συνεχίσει να φοράει το σκουφάκι του Ολυμπιακού μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Παίκτρια του Ολυμπιακού θα παραμείνει η Νικόλ Ελευθεριάδου. Η νεαρή αθλήτρια ανανέωσε τη συνεργασίας της γι' ακόμα έξι χρόνια, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Θυμίζουμε πως μόλις χθες (15/07) το τμήμα πόλο των "ερυθρολεύκων" γνωστοποίησε την επέκταση του συμβολαίου και της Χρυσής Διαμαντοπούλου.

Η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Νικόλ Ελευθεριάδου μέχρι το 2023. Η διεθνής αθλήτρια υδατοσφαίρισης υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Νικόλ Ελευθεριάδου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα ανήκω στον Ολυμπιακό και θα παίζω τον σύλλογο τα επόμενα 6 χρόνια. Τα δυο προηγούμενα που αγωνίζομαι, ήταν αρκετά για να δεθώ με την ομάδα, τους οπαδούς και το κλίμα που επικρατεί μεταξύ των παικτριών και των προπονητών. Ήθελα πάρα πολύ να παραμείνω γιατί ο Ολυμπιακός μου έχει προσφέρει εκτός των άλλων και μεγάλη ικανοποίηση μέσα από τις επιτυχίες. Επιτυχίες που αποτελούν και το κίνητρο για να συνεχίζω να παίζω με το ίδιο πάθος. Είμαι πολύ αισιόδοξη για τη νέα σεζόν και για τα επόμενα 6 χρόνια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ