ΠΟΛΟ

Ανανέωσε με Διαμαντοπούλου ο Ολυμπιακός

Ανανέωσε με Διαμαντοπούλου ο Ολυμπιακός

Η διεθνής τερματοφύλακας Χρυσή Διαμαντοπούλου υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου θα συνεχίσει να φοράει σκουφάκι του Ολυμπιακού. Η διεθνής τερματοφύλακας έβαλε την υπογραφή της σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας, στους οποίους ανήκει από τα τμήματα υποδομής.

Από το 2013-2014 είναι επαγγελματίας και μετράει τέσσερα πρωταθλήματα, ένα LEN Trophy και ένα LEN Super Cup.

Μετά από την ανανέωση της συνεργασίας, δήλωσε στο osfp.gr: "Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανέωσα. Ήταν κάτι το οποίο ήθελα πάρα πολύ. Θέλω να συνεχίσω την πορεία μου στον Ολυμπιακό για όσα περισσότερα χρόνια γίνεται. Έχουμε πολλούς στόχους τη νέα χρονιά, πολλές φιλοδοξίες και όνειρα τα οποία με υγεία πάνω από όλα και δουλειά πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να τα πετύχουμε."

"Ελπίζω να φέρουμε ακόμα περισσότερες διακρίσεις στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Έχουμε αποδείξει ότι βρισκόμαστε στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Για τη νέα χρονιά στόχος μας είναι η κορυφή. Για αυτό θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε. Η ομάδα είναι έμπειρη και έχει ενισχυθεί".

Η ανακοίνωση

"O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Χρυσή Διαμαντοπούλου. Η διεθνής αθλήτρια Υδατοσφαίρισης υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο τριετούς διάρκειας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ